codez Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Idejsiki, tos uzdevumus var risināt jebkurā valodā. Kaut vai, piemēram, JavaScript'ā. Idejiski jā, bet praktiski, daudzās vietās risinājumus pieņem tikai dažās valodās un c++ parasti ir viena no tām. Kā arī C++ ir kods strādā daudz ātrāk un parasti šim ātrumam arī ir piemeklēti testa dati un var gadīties, ka citās valodās tu vienkārši nevari dabūt 100% risinājumu dēļ laika limita.Bez tam c++ dod daudz pilnīgāku izpratni par datora darbību, nekā skriptu valodas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Ko saki uzreiz par C (tālāk uz leju gan neiesim)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Vispār jau katram kārtīgam programmētājam vajadzētu uzprogrāmēt pāris vienkāršas programmas arī assemblerā, lai saprastu ap ko lietas grozās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
entu Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Kā, jūsuprāt, tuvākajā nākotnē būs ar Ruby on Rails pieprasījumu darba tirgū? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Kā, jūsuprāt, tuvākajā nākotnē būs ar Ruby on Rails pieprasījumu darba tirgū? Ja tu orientējies uz Latvijas mērogiem, tad es teiktu, ka ir/būs švaki. Vismaz tās reizes, kad man kāds ir prasījis viedokli par to vai ir prātīgi būvēt lapas uz RoR, mana atbilde ir "NĒ", jo ir pārāk maz spečuku. Būtībā tā ir klasiska vistas / olas problēma. Kamēr nav pietiekami daudz speciālistu, reti kurš ir gatavs būvēt projektus šajā risinājumā un spečuku nav daudz, jo nav nopietna pieprasījuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
defeatlv Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Nu nezinu, pirms pāris mēnešiem biju tādā pašā situācijā( tikai ar terminu ,valodas iemācīšanās, es domāju apgūt valodu tā lai atverot editoru var darīt visu kas ienāk prātā ) un mana izvēlē vērsās par labi Ruby un Ruby on Rayls. Mans viedoklis ? Izvēlies Ruby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts