Wuu Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 (edited) Kā man ar javascript sameklēt konkrētu tekstu un izdzēst no satura. bla bla bla bla [xxx][yyy]bla[/yyy] bla bla[/xxx] bla bla bla Kā lai [xxx][yyy]bla[/yyy] bla bla[/xxx] atrod un izdzēš un paliek tikai tīrs teksts? Edited July 13, 2011 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Tev vajag regulārās izteiksmes ("regular expressions", "regexs"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GS_ Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 http://www.w3schools.com/jsref/jsref_replace.asp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Wuu Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 Paldie GS_, Besī tas javascripts, viss caur dirsu, labi vismaz ka ir JQ, savādāk varētu nošauties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nikidijs Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Paldie GS_, Besī tas javascripts, viss caur dirsu, labi vismaz ka ir JQ, savādāk varētu nošauties. Nja, man ar noriebies tas kompjūters, vismaz labi ka ir dators... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 jQuery nedod nekādas priekšrocības, salīdzinājumā ar parastu JScript'u, strādāšanai ar "regex'iem". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marrtins Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Besī tas javascripts, viss caur dirsu JS ir viena no feinākajām valodām ;) P.S. Man precīzi tā pat šķita pirms pāris gadiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rpr Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 man arī liekas, ka pati valoda ir tīri ok. dažreiz tikai kaitina tā brouzeru nesavinojamība. vienā iet - otrā neiet un tad gan sāc meklēt risinājumus caur pakaļu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 indoom Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 JScript nav tas pats kas javascript. Tas ir Microsofta ECMAScript variants, ko izmanto IE. http://en.wikipedia.org/wiki/JScript jQuery nedod nekādas priekšrocības, salīdzinājumā ar parastu JScript'u, strādāšanai ar "regex'iem". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 marrtins Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 dažreiz tikai kaitina tā brouzeru nesavinojamība. vienā iet - otrā neiet un tad gan sāc meklēt risinājumus caur pakaļu. Jā, un vēl tas DOM - katram pa savam. Tagad jau virzās uz kopsaucēju, bet kas darījās '90 beigās... o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daGrevis Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 JScript nav tas pats kas javascript. Tas ir Microsofta ECMAScript variants, ko izmanto IE. http://en.wikipedia.org/wiki/JScript Jā, Es zinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Wuu
Kā man ar javascript sameklēt konkrētu tekstu un izdzēst no satura.
Kā lai [xxx][yyy]bla[/yyy] bla bla[/xxx] atrod un izdzēš un paliek tikai tīrs teksts?
Edited by WuuLink to comment
10 answers to this question
Recommended Posts