yeahz Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Pirms tevis bija "Grey Wolf" ienācis :) Jauka attieksme. :D Vēlu veiksmi. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Vienkārši jocīgi, ka daži cilvēki grib izteikties nekorekti, bet sagaida korektas atbildes :) Bet ja nopietni, tad konkurss tiktiešām nav noslēdzies. Prognozēt konkursa termiņu vasaras periodā parasti nav reāli. tiklīdz būs pieņemts lēmums par rezultātu - visiem personīgi paziņosim. peace ;) Vispār tas bija vairāk kā pirms menešā. Ar tekstu NEDĒĻAS LAIKĀ dosim ziņu. Izcelt vēl vairāk? :) Ar tekstu NEDĒĻAS LAIKĀ dosim ziņu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 (edited) He, es kā reizi esmu sācis meklēt "piešancēšanas" vietu, un paldies tam tur augšā, ka lieki ietaupīja man laiku ar šo digibrang kantorīti - būs mazāk izčakarēts laiks. Kā arī es gribēju vēl tikai piebilst, ka es pat būtu gatavs saņemt pat mazāku summu vietā, kur ir kolosāls kolektīvs un laba attieksme no priekšniecības, nekā šādā kantorī strādāt par augstāku atalgojumu, bet ar šitik cūcīgu attieksmi pret topošajiem un, iespējams, esošajiem darbiniekiem. Edited July 30, 2011 by KarlisBa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Tas tak digibrands. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts