Jump to content
php.lv forumi

kodēts teksts


kalabox

Recommended Posts

Sveiki, bija pasuutijums uz sludinājuma servisu.. apskatīt var iepazisti.lv

 

Tātad jā es pārdodu būtu vēlams atsauc euz manu meilu, ja es lieku vienkaarshi pie footer.php var izdzeest, man vajag kaut kaa nosleept - kaut kaadi dezender es pat nezinu kaut ko uz to pusi un lai no vairaakam lapam izvelk vienu tekstu, kaa to panaakt? P.S tani sleeptajaa tekstaa ierakstiit arii avienojumu ar DB, kaa izdzees taa lapa nestraa.. Ir kaadi varianti?

Link to comment
Share on other sites

Domā, ielikt footerī savus kontaktus tā, lai tos pēc tam nevar izvākt neviens?

Nu tas īsti nav iespējams, jebkurš kaut ar minimālām zināšanām html, atradīs div tagu, kur esi ievietojis savus kontaktus, un tad to arī dzēsīs, lai arī kā to būtu šifrējis ;)

 

Vienīgi, bet tas ir ļoti stulbi un sasodīti riskanti, tu vari info izvietot uz sava servera, un attālināti nolasīt + ievietot kaut kādu paša ģenerētu brīnumu, ko arī nolasi no servera, kas darbina lapu, ar domju, ja autors aizvāc tavu parakstu, vairs lapa nedarbojas. Sava veida atslēga, lai lapa darbotos. Tikai pie šāda stila, ja Tavs serveris nokārsies, vari uzskatīt, ka esi norakts, jo klienta lapa arī nedarbosies ;) Bet arī šis ir apejams, vienīgi vajadzēs mazliet vairāk zināšanu ;)

 

btw, briesmīgs bilžu marķējums:

http://iepazisti.lv/upload/normal/Rga-A4_41.jpeg

Edited by rebuilder
Link to comment
Share on other sites

Nu jaa, bet cik noprotu servrim jaabuut external requets, lai vareetu ar manu servei savienoties, ja serverim nav taadu funkciju, ko tad? lapa shaa vai taa nestraadaa??? Es zinu, biju sen vienu lapeli nospeeris un tad man vajadzeeja speciaalu dezender mekleet prieks lapas..

Link to comment
Share on other sites

Nu vēl var darīt, kā man paziņa :D

Ielikt funkciju failā funkciju, kas atrod to tavu footer.php, atrod konkrētu vietu kodā un ieliek tavus kontaktus, un funkciju vari pats izsaukt. Respektīvi, pamani, ka noņemts, izsauc funkciju un vola, kontakti ir atpakaļ. Bet arī to var ierobežot ar faila atļaujām utt.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini ar kaut ko, to tur izmainīt, lai tam ir tā savādāk un tas ir aiz tā. Ja tas nesanāk, tad sakodē to otru un ieliec tur. Bet skaties, lai tas ir tieši tā ielikts, kā es teicu, svādāk tie citi, kas ir tur sākumā tā vai tā nestrādās. Nu kaut kā tā. Ceru, ka palīdzēju.

Link to comment
Share on other sites

Es parasti dari kā codez, un viss strādā kā nākas, un pēc tam, ja kāds nozog manu script, to kodējumu vairs nevar aizvākt. Footerī ielieku kodu aiz tā, un pēc tam citā vietā izņemot iepriekš tas parādās tur. Kopumā ļoti labs risinājums, ja dara tieši tā.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...