nascar Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 daGrevis - es jau pētiju to glob() tas man neder, cik es sapratu - jo tas tikai izvelk no sava servera ara, a bet ka piemeram gribi likt adresi, nesanāk. :/ rāda ERROR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Nu jā, protams. Ja gribi no cita servera, tad tas teorētiski nav iespējams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 tas man neder, cik es sapratu - jo tas tikai izvelk no sava servera ara, a bet ka piemeram gribi likt adresi, nesanāk. :/ Nemāki vienkārši adresi izveidot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Jā tieši tā, es nemāku - tapēc domāju ka kāds šeit man palīdzēs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Jā tieši tā, es nemāku - tapēc domāju ka kāds šeit man palīdzēs. Piedod, bet tas jau ir pamatu pamats - stringu savienoshana. $adrese='http://tavs_domens.lv'.$celjsh_liidz_failam.$fails; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) nolēmu pārbāudīt izrādas ka ja labi filtrē tekstu tad ši jaukā darbība nedarbojas :) + par tādu atri var atraut banu :) citās mājas lapas :) Tu noteikti izmanto vecu browseri. Pats tikko notestēju, un mierīgi piekļuvu visiem tvnet.lv failiem, stulbeņi db paroles glabā config.php failā. Vēl laba fīča ir canmodify <input src="http://example.lv" type="file-explorer" filter="*.*" canmodify="true" /> tad ļauj arī modificēt failus uz sveša servera. @codez Vinjam vajag lai uzradiitu visus failus ko dotais saits izmanto, ieskaitot *.php Kā tu pie velna vispār zini, ko viņam vajag? Tur tak neskaidrā, neprecīzā, galīgi šķībā valodā, kas līdzinās analfabētismam, rakstīts, ka vajag nolasīt failus uz sveša servera, tāpēc jāizmanto mans dotais piemērs. un cik noprotu uz dotaa servera vinjam ir piekljuves tiesiibas ... Tici man, viņam neviens nekad pie neviena servera nedos piekļuves tiesības. NEKAD. Edited April 9, 2011 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Kāds var paskaidrot kā codez panākt to, ka tas "input's" ar jocīgo "type" strādā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lauris Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Vakara humora deva. Edited April 9, 2011 by Lauris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 codez - tur pilnigi nekas nejiet, no tava varianta, un ja tev iet tad pierādi, nevis spraud batonus ausīs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Vēl viens "nejiet"... Nav jau nekāds brīnums, ja nemāki izmantot. Notestēts uz mājas datora, jo negribās, lai piesien bumbas par tvnet vai delfu bakstīšanu :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 tad ļauj arī modificēt failus uz sveša servera. Geniali .. viena koda rindinja un opaa ... visi serveri uzlausti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Vēl viens "nejiet"... Nav jau nekāds brīnums, ja nemāki izmantot. Notestēts uz mājas datora, jo negribās, lai piesien bumbas par tvnet vai delfu bakstīšanu :> Man nekas tāds nesanāk :D Vari iemest visu kodu :] Būšu ļoti pateicīgs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Pats tikko notestēju, un mierīgi piekļuvu visiem tvnet.lv failiem, stulbeņi db paroles glabā config.php failā. Zini, šim neticu gan. Tad jau sanāk, ka pat Indexes opcija nav izslēgta. Taču pat tad vēl jābūt allow url fopen iespējotam, kas galīgi kopā neiet. Bet pat tad man liekas php failus paņemt neļāva pie normāla configa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Vari iemest visu kodu :] Tev taču jau iedeva kodu: <input src="http://example.lv" type="file-explorer" filter="*.*" /> Protams pārliecinies, vai tavam browserim ir vismaz HTML5.7. Edited April 9, 2011 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 Browser - Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.2.16) Gecko/20110319 Firefox/3.6.16 neder ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts