Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Un pēc tam varēsi vaicāt, kāpēc man viens bloks ir nobīdijies savādāk, nekā otrs :D Nekas nav labāks par hand code, vismaz iekš css, html, js daļas. Nav tādu universālu tūļu. Ja nu vienīgi, kā palīgu var izmantot visus Firebug, utt...

Posted

Nu Man mikrafons kreisais... xD

Fox, kāda starpība, ka bloks ir nobīdījies? Tas neko nemaina. Paskaties jebkurai ejošai lapai (kaut vai šai) izejas kodu (CTRL + U)... Nobīdes ir standarts. )

Posted

Source kodā nobīde parasti gadās dēļ html'ā ielikta <?php echo $this->get('template.html'); ?>. HTML failā viss rādās pareizi, bet sourcē nē. Cik zinu, tad šai problēmai risinājuma nav.

Posted

esam izlutināti ar video, šim video īsti neko nevar salasīt tajos tekstos, mic būtu laba lieta. vismaz zoom uz ierakstīto varētu uztaisīt.

bet nu par entuziasmu - picas šķēle no manis :)

Posted

Jā, liela atvainošanās no Manis. Tikko pēc "diendusas" sāku aptvert, kādu šausmīgu kļūdu esmu pieļāvis. Es labošos. ))

Posted (edited)

jā - izlasīt var visu un saprast arī. Man patika :D

vienīgais, kas nē - nedaudz par daudz liekvārdība (ja to tā var saukt), respektīvi pārāk daudz tiek stāstīts un skaidrots, ka rakstot kodu mēs atkārtojamies, bet tas taču ir jau uzreiz skaidrs.... - tas varbūt man tikai tā liekās! Bet no otras puses iesācējiem šajā jomā tas varētu palīdzēt, jo citreiz pats kad skatos&lasu sev nezināmu lietu ir labāk, ka tas tiek 10 reizes malts no visām pusēm nevis kā gadās, ka pat piemēru nepieliek..

Bet Labs darbs.

Edited by labaiss