daGrevis Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Hei, Nebija ko darīt un iedomājos, ka kāds joprojām izšķiež Savu laiku rakstot vienu un to pašu atkal un atkal... ( http://www.youtube.com/watch?v=8b3UcuMCwQo P.S. Šo nevajadzētu izmantot pilnīgiem iesācējiem... sākumā ir jāapgūst pamati. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Un pēc tam varēsi vaicāt, kāpēc man viens bloks ir nobīdijies savādāk, nekā otrs :D Nekas nav labāks par hand code, vismaz iekš css, html, js daļas. Nav tādu universālu tūļu. Ja nu vienīgi, kā palīgu var izmantot visus Firebug, utt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džei Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 varēji jau nu gan mic izmantot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Nu Man mikrafons kreisais... xD Fox, kāda starpība, ka bloks ir nobīdījies? Tas neko nemaina. Paskaties jebkurai ejošai lapai (kaut vai šai) izejas kodu (CTRL + U)... Nobīdes ir standarts. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Source kodā nobīde parasti gadās dēļ html'ā ielikta <?php echo $this->get('template.html'); ?>. HTML failā viss rādās pareizi, bet sourcē nē. Cik zinu, tad šai problēmai risinājuma nav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rincewind Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Nav redzēts ka zen kaut ko nepareizi nobīdītu. Ļoti noderīga lieta, visiem iesaku. Te cheatsheet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 esam izlutināti ar video, šim video īsti neko nevar salasīt tajos tekstos, mic būtu laba lieta. vismaz zoom uz ierakstīto varētu uztaisīt. bet nu par entuziasmu - picas šķēle no manis :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Jā, liela atvainošanās no Manis. Tikko pēc "diendusas" sāku aptvert, kādu šausmīgu kļūdu esmu pieļāvis. Es labošos. )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Uz full screen jau šo to var salasīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) jā - izlasīt var visu un saprast arī. Man patika :D vienīgais, kas nē - nedaudz par daudz liekvārdība (ja to tā var saukt), respektīvi pārāk daudz tiek stāstīts un skaidrots, ka rakstot kodu mēs atkārtojamies, bet tas taču ir jau uzreiz skaidrs.... - tas varbūt man tikai tā liekās! Bet no otras puses iesācējiem šajā jomā tas varētu palīdzēt, jo citreiz pats kad skatos&lasu sev nezināmu lietu ir labāk, ka tas tiek 10 reizes malts no visām pusēm nevis kā gadās, ka pat piemēru nepieliek.. Bet Labs darbs. Edited March 1, 2011 by labaiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts