Jump to content
php.lv forumi

Brainbench PHP 5.3 sertifikāts for free


404

Recommended Posts

Ja nu kādam ir vēlme uz 3 gadu termiņu nosertificēties iekš vecā labā Brainbench "na haļavu",tad izskatās ka ir īstais brīdis. Parastās cenas $49.95 vietā PHP 5.3 Test šobrīd ir nokārtojams par brīvu. Vienīgi jāpierēķina papildus izmaksas $14.95 par pašu "papīru" vai $4.95 par online .pdf Neapgalvoju,ka viņš baigi augstu kotētos,bet pieņemu ka ir darba devēji,kas arī šamo varētu respektēt,un kādam varetu noderēt kaut vai ķeksīša pēc :)

Link to comment
Share on other sites

Godīgi sakot esmu dzirdējis tikai vienu uzņēmumu, kas Latvijā piešķir kaut kādu vērību BrainBench sertifikātiem, bet nu anyway:

PHP 5.3
Score:	4.44
Percentile:	Scored higher than 99% of previous examinees

Link to comment
Share on other sites

Nesen klausījos raidījumu pa LR1, kur kāds vieds cilvēks apgaismoja, ka ASV un citur pasaulē (kā jau parasti, sekojot ASV) bija modes vilnis - zināšanu un prasmju testi. Tagad gan tas esot pārgājis un pašā ASV vairs nekādu lielo uzmanību testiem nepiešķir, vairāk vērtē individuāli.

Link to comment
Share on other sites

mhm, nekāda lielā bauda viņu pildīt pilnīgi noteikti nebija, it sevišķi visus tos jautājumus no sērijas "what is the result of this code", kur ir 20-30 rindas ar mēreni samudrītu kodu :)

Tur liela daļa man trāpījās tāda veida,un tās atvēlētās 3 minūtes knapi pietika saprašanai,ko tas koda mudžeklis vispār dara,mētājot arrayus no vienas klases uz otru,katrā veicot kaut kādas manipulācijas. Rezultātā knapi uz 75% izdevās izbraukt. Bet bija arī smieklīgi vienkārši jautājumi no sērijas "izlabo sintakses kļūdu" vai "ko dara šitā funkcija". Arī pa kādam sviestam,prasot zināšanas par ODBC draiveriem un konekciju uz IBM serveri. Bet kopumā jau tie 40 jautājumi nav tik traki,lai neizmantotu iespēju. Vienīgi šmaukties gan tur nesanāk,par cik nav iespējas kodu iekopēt editorā fiksi iečekojot risinājumu :D

Edited by 404
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...