ASH Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Tiek meklēts programmētājs Valodas – JavaScript un/vai C#. Prasības : Atbildības sajūta, interese par jaunākajām tehnoloģijām, zināšanas JavaScript un/vai C# valodās, vēlme attīstīties un strādāt jaunā, radošā komandā. Vēlamas labas angļu valodas zināšanas. Rakstit uz epastu: 3danimo@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 tiešām šis valodas ir tik līdzīgas? Man jau liekas ka C# ir daudz zemāka līmeņa programmēšanas valoda un līdz ar to sarežģītāka + uz c# bāzes arī neradās c++? vai es smagi kļūdos? p.s. man vnk kaut kur atmiņā tas glabājas, bet par to pārliecināts nēesmu, jo nēesmu arī strādājis C# un c++... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Ir cilvēki, kas saistīti ar programmēšanu, bet paši neprogrammē, kuri jauc java ar javascript. P.S. Žēl, ka darbs Limbažos un alga tikai 800 SEK/ mēnesī, tā jau pieteiktos. Edited February 23, 2011 by codez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 tas jā, bet man interesanti liekas, ka uzņēmums meklē C# un vai JavaScript. p.s. varbūt vnk es neiebraucu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 ziniet, bet tas gmail ir diezgan liels uzņēmums :) varbūt tur ir guru, kas strādā gan ar C# gan JS lietām, bet netiek ar visu galā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Nē, uz C# bāzes neradās C++. xD Bet abas radās uz C bāzes. =P Edited February 23, 2011 by daGrevis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labaiss Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Nē, uz C# bāzes neradās C++. xD Bet abas radās uz C bāzes. =P nu tad skaidrs :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Sveiki, C++ un C# vieno apmēram līdzīga sintakse un nekas vairāk. C# ir uz .NET bāzes, nokompilējot C# kodu, tiek izveidots pseidokods, kuru darbina .NET dzinējs. Tur var 3 grāmatas izlasīt un arī tad vēl ne viss būs skaidrs :) Tas tā, īsi un arī ne īsti precīzi. Sk. Wikipedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Sveiki, C++ un C# vieno apmēram līdzīga sintakse un nekas vairāk. :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts