nikidijs Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Labas dienas. Kompīša cietais sadalīts divās partīcijās C: un D:(D: tikai datu glabāšanai) Ja appserv uzinstalēju uz D: - vai pēc windows pārinstalēšanas tas vēl darbosies? Saprotams ka instalējot winu formatēju tikai C:, bet D: viapār neaiztieku. Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Es domāju, ka nē, jo reģistrs ir ticis skarts. Bet ļoti iespējams, ka kļūdos. Un domāju, ka pat ja nedarbosies, tad to var atkal "piedarbināt". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Ar tāpat iedomājos. Būtu jau labi, ja varētu atkal iekurbulēt. Reģistrs un man šķiet ka vēl instalējot šis tak kautkādus failus liek kautkādos sistēmas folderos. Nu pieņemsim to pašu php.ini default laikam ir c:/windows, bet šī faila direktoriju laikam pēc tam var samainīt. (tā ka nekas traks) Taču vai tas tāds fails ir vienīgais. Jā un kā paliek ar reģistru... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Takš nokopē savas datnes uz D:/ un mauc pāri, pēc tam uzinstalē svaigu. nedomāju ka tev tur trakā konfigurācija ir, ja nu vienīgi ielādēts kāds modulis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikidijs Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 (edited) Nekā īpaša papildus nav salikts... Ja savādāk nevarēs tad tā ar nāksies darīt. Vnk pēdējā laikā diezgan bieži sanācis windows'u pārinstalēt, tapēc tas ko vēlos uzzināt būtu ērtāks variants. Hmm, tad uzreiz jautāšu vai ir iespēja teiksim lai pats appserv ik dienas saglabā backup'u uz D:/ diska. Ar nebūtu slikts variants Edited February 9, 2011 by nikidijs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Es instalētu uz C:/ un DocRoot norādītu uz D:/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts