Grey_Wolf Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 sobrid majas lieku nelielu serveriti, savu privato projektu hostam (projekti mazi, domati shauram useru lokam) Kaadu milserveru kombinaciju ieteiksiet. (IMAP/POP3; SMTP ) Nepiecieshms lai stradatu uz vairakiem domeniem, un lai nebutu liels chakrs ar konfiguresanu (vismaz lai butu sakriga dokumentcija). Sobrid mocu: Sendmail(SMTP) + Cyrus (IMAP), Bet ticu ka ir arii citas labaks kombinacijas :) Sistema FEDORA 14 P.S. aa nu protams lai SMTP serveris labi draudzetos ar PHP f-ju mail()(nevis kdu mail klasi kur pa tiesho var noradit arejos SMTP etc.. ) [domats lai nebutu liela kjepa piespiest PHP vinju izmantot, taa kaa PHP standartaa mekle Sendmailu] Quote
Klez Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 es ieteiktu sendmail nomainiit pret postfix (daudz vairāk iespēju) Quote
e-remit Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 Ar sendmail var kompleksos iedzīvoties, līdz saproti, kā tas viss strādā ;) Bet ja jau saproti, tad viss easy. Bet nu Postfix vai Qmail ir vienkāršāks - palasi uzstādīšanas instrukciju un izvēlies sev vienkāršāko. Quote
Grey_Wolf Posted November 27, 2010 Author Report Posted November 27, 2010 (edited) Ar sendmail var kompleksos iedzīvoties, līdz saproti, kā tas viss strādā ;) Piekriitu. Ta kaa nesmu SysAdmins tad sobriid ar to sendmilu esmu nockrejies :( Precizak ar vinja sendmal.mc opciju daudz un apraksts 'samezglots'. Taa kaa noteikti no vinja atteikshos. Vieniigi jaizdomaa ko vietaa. Kadas ir atskjiriibas starp Postfix un Qmail ? -- Taa ka saitu nebuus daudz 3-5 un katram paris user maili ( info, un pa kadam privatajam) tad velams vienkrskais (optimlakais risinajums) Edited November 27, 2010 by Grey_Wolf Quote
marrtins Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 (edited) Postfix+amavis+clamav+spamassassin+mysql+postvisd admin+dovecot+roundcube kā webmails Update: Ā, tikai 5 domēni un daži useri? Nu tad ņem stock postfix un dovecot no pakām un biki pietūnē. Edited November 27, 2010 by marrtins Quote
Grey_Wolf Posted November 27, 2010 Author Report Posted November 27, 2010 ? Nu tad ņem stock postfix un dovecot no pakām un biki pietūnē. principaa esmu uzlicis Cyrus bet shmais ir kjepiigi konfigurejams (kautgan dadz modulju & iespeju), izskatas k tiesham likshu Dovecot. -- Quote
Klez Posted November 27, 2010 Report Posted November 27, 2010 man stāv postfix + cyrus un menedžējas caur mysql.... http://www.web-cyradm.org stāv divi domeini pagaidaam .. :) bet toties ir ērti menedžēt userus/quotas utt. protams vēl ir clamav un spamassasin .. un vēl tur kaut kādi spama ķērāji ... (postgrey, http://spf.pobox.com/ ) Quote
Recommended Posts