EdgarsK Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Lūk mans rakstiņš:http://www.boot.lv/software/iespeja-izstradatajiem-%E2%80%93-izveidot-akseleratoru-un-sanemt-balvu/ Domāju ir vērts palocīt rokas uz šo :) galu galā, varbūt tev izdodas un iegūsti balvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Te tak jau kādis 2 topiki bija par šo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Necepies, iesaku piedalīties, var gadīties satikt tevi pie balvām :) Gaidīsim Jūsu veikumus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 I sense FAIL in this: Divi uzvarētāji tiks noskaidroti, izmantojot tiešsaistes balsojumu internetā, kurā var piedalīties ikviens interesents. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Jā, tas ir stulbākais balsojuma veids - kurš savāks vairāk čomus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Par balsojumu neizteikšos. Lielākoties tomēr balso neatkarīgi cilvēki, pārsvarā parastie apmeklētāji, blogeri etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Par balsojumu neizteikšos. Lielākoties tomēr balso neatkarīgi cilvēki, pārsvarā parastie apmeklētāji, blogeri etc. Neatkarīgi cilvēki + pāris keksi kas tai lietai pieiet nopietni - sēž caur prokšiem, spamo draugos vēstulēs, utt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 (edited) Nesaprotu ko tur cepties :) Ja ir tādi zābaki, lai ir. Pieej lietai tak brīvāk, esi programmētājs nevis politiķis.. Laiks vēl ir gana un visiem ir iespējas. Edited November 11, 2010 by EdgarsA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 es ceru, ka balsojumam būs XSRF aizsardzība(prakse rāda, ka 99% nav), jo savādāk es ielikšu slēptu ifreimu ar post formu kādā no labi apmeklētām savām sev pieejamām lapām un varu sabalsot par kādu tūkstošiem balsu, no reālām IP adresēm, it kā to būtu darījuši reāli lietotāji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 es ceru, ka balsojumam būs XSRF aizsardzība(prakse rāda, ka 99% nav), jo savādāk es ielikšu slēptu ifreimu ar post formu kādā no labi apmeklētām savām sev pieejamām lapām un varu sabalsot par kādu tūkstošiem balsu, no reālām IP adresēm, it kā to būtu darījuši reāli lietotāji. Tikko izmēģināju - jap, nekādas aizsardzības nav :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts