anonīms Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Kā izveidot kko līdzīgu kā ir ipb, ja bildes platums pārsniedz tur kkādu platumu, tad tiek automātiski ielikts iekšs width=''. ? Der arī keywords vnk googlē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Manuprāt sistēma notiek sekojoši: Tiek nočekota vispārējais bildes lielums ar funckiju getimagesize(), tad attiecīgi size[0] un size[1] bija width un heigth, precīzāk viss ir aprakstīts vienā tēmā šeit pat forumā. Atslāgvārdu par šo vari metklēt zem manas tēmas, man kautko uz to pašu pusi skaidroja. Kad nočeko šīs divas lietas pietiek ar IF`u un viss. Cerams, ka palīdzēju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Da nu ņefig tur vēl php bakstīt. Es to risināju ļoti vienkārši klienta pusē (bez šaubām jQuery man palīdzēja): $(function(){ $("#forum .comment_text img").load(function(){ if($(this).width() > 690){ $(this).height(Math.round((690*$(this).height())/$(this).width())).width(690).wrap($('<a />').attr("href", $(this).attr("src")).fancybox()); } }); }); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maris-S Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Klienta pusē mainīt attēla izmēru nav īsti labi, labāk to izdarīt ar php un pārbaudes ar parastu if kā Kemito teica, neatceros kurš tieši, bet šķiet IE6 sataisa ne visai kvalitatīvu attēlu, pārtaisot attēla izmērus. Otra lieta kāpēc labāk izmēru mainīt servera pusē ir bildes izmērs baitos, ja ļoti liela bilde pie lēnāka interneta ielādēsies samērā lēni, diezgan interesants skats kad šķietami maziņa izmēros bildīte ielādējās pa lēnam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Man domāt, ka te runa ir par bildēm, kas dzīvo uz remote servera. Šajā gadījumā īsti labi nav pavisam noteikti nav labi pie skripta izpildes taisīt neskaitāmus pieprasījumus uz remote serveri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts