Jump to content
php.lv forumi

Netbook


Sappy

Recommended Posts

Vēlos pajautāt pēc jūsu padoma un pieredzes sakarā ar netbook`iem un programēšanu ar tiem.

Pagaidām apsveru ideju iegādāties Acer eMachine 350, 10.1" netbooku, lai varētu vazāt līdz viņu un piemēram garākā pārbraucienā pavadītu laiku lietderīgi. Apetīte pret 15" monstriem ir pārgājusi un vēlētos iegādāties ko mazāku, bet ar iespēju pilnvērtīgi (vairāk vai mazāk) kodēt.

Visa darbība varētu notikt uz Ubuntu Linux.

Link to comment
Share on other sites

Es mēdzu uzlikt fullskrīnā notepad++, tad ir puslīdz ok. Vienīgais kam varētu pievērst uzmanību - dažiem netbukiem ir neērtas klavieres. Paspaidi veikalos un tad domā. Pašam kabatā mētājas EeePc 1008HA, tam klaviere šķiet daudz labāka nekā maniem iepriekšējiem kalkulatoriem.

Link to comment
Share on other sites

Grāmatām es joprojām dodu priekšroku klasiskajā izpratnē - ieliekamu plauktā un pāršķirstāmu kad vajag, neviss kaut kādu digitālo *khm*

 

Tā kā esmu pieradis notepadu (manā gadījumā - gedit) turēt fullskrīnā, tad tas grūtības nesagādātu. Par klavierēm esmu dzirdējis tādus nostāstu, bet pie visa laika gaitā var pierast un nav jau arī tā ka man būtu gēla nagi, kas ķertos taustiņos :)

Link to comment
Share on other sites

Asus eee ir diezgan labi, pašam arī tāds ir, bet reāli pakodēt uz tādu ir diezgan problēmātiski, ir jāveic vairāki "tuningi", japaliena fonts, ekrāna izmērs, utt.. lai varētu kaut ko darīt. Protams, ja ir iespēja pieslēgt ārējo monitoru, tad vispār, nekādas vainas, noliec, pieslēdz un kodē, ja tāda vajadzība ir. Neesmu tikai provējis tādu salikumu, kā ar ārējo klavieri kodēties, bet pēc standarta, ir pagrūti. Netbūkiem ir savi plusi, mīnusi. Tāpēc es domāju, ka labāk būtu 15 colnieki.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...