black Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Atvainojos par netēmu, lai gan tēmai zināmu saistību ar PHP var atrast. Vai kāds var ieteikt uzņēmumu Rīgā, kurš tirgo ergonomiskus krēslus/galdus? Minimālā prasība galdam - iespēja mainīt augstumu, lai varētu strādāt gan sēžot, gan stāvot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhubuo Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Atvainojos par netēmu, lai gan tēmai zināmu saistību ar PHP var atrast. Vai kāds var ieteikt uzņēmumu Rīgā, kurš tirgo ergonomiskus krēslus/galdus? Minimālā prasība galdam - iespēja mainīt augstumu, lai varētu strādāt gan sēžot, gan stāvot. Zinu tikai Maskava http://www.hmshop.ru/ Atrs google paradija kau ko tadu: http://ergwell.webnode.com/kontakti/ Ja kaut ko atradisi, pasaki. Ari interese ša tema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted September 20, 2010 Author Report Share Posted September 20, 2010 Jāatzīst, ka Maskava ir tālu un Aeron arī nav pa kabatai. Gribu atrast kaut ko tādu, ko var iemēģināt tepat Latvijā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Bij kkur lietotu biroja mēbeļu veicis, kaut kur pie dominas. Nav sanācis aizdoties. Moš kāds tā veikala zinātājs var iemest gūgles kartes linku ar precīzu vietu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhubuo Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Man iepatikas šie: http://www.divani.lv/products/lv/434/49178/sort/1/filter/0_0_0_0/HALMAR-SMART-Ofisa-kr%C4%93sls.html Bet vel neesmu meiģinais. Edited September 21, 2010 by Vhubuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Pie galda tiku, normālu krēslu joprojām nevaru atrast. Skatos uz IKEA pusi: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70070358 Apskatīju krēslus Spice Home un Mēbeļu namā, tur nekas prātīgs no ergonomiskajiem krēsliem nav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhubuo Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Mola ir IKEA. Var pasutit visu kas ir viņu polijas interneta veikala. Vajag cenu dalit ar 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 Pērkot konkrēto krēsla modeli un dalot poļu zlota kursu ar 4, sanāk pārmaksāt apmēram 86 latus jeb pusi no krēsla vērtības. Latviešu bizness... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Ja der lietots - tad blakus Dominas Dīvāniem un dīvāniem ir lietoto biroja mēbeļu veikals. Vēl nenormāli superīgus galdus redzēju Ādmiņu ielā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Vai man vienīgajam ir problēmas ar krēslu "izsēdēšanu"? :D Cik krēsli ir pirkti... gan lēti, gan dārgi - visi pēc ļoti īsa laika posma tiek izsēdēti un pakaļgala stutētājs paliek ciets (bieži vien skrūves pakaļā sāk durties cauri :D ). P.S. Nē, nesveru es 200kg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Tev vienkārši ciets un ass pakaļgals :D Nez - protams izsēdās, bet tā ka ļoti ātri nevarētu teikt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 Tieši Ādmiņu ielā arī nopirku lietotu (izskatās kā jauns) galdu ar regulējamu augstumu, taču ar krēsliem (vismaz patreiz) tur ir švaki. Tie, kas ir ergonomiskie, ir veci un novalkāti, netīri zilā krāsā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveks Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Nez ko citi ar tiem krēsliem dara, ka daudziem viņi ātri plīst. Man gan darbā, gan mājās ir Jysk krēsli par ~50Ls un nekas nav ne izplīsis, ne saplīsis, ne nolūzis, krēsliem būs jau pāris gadi. Sveru 90 un esmu mierīgs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vhubuo Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Nez ko citi ar tiem krēsliem dara, ka daudziem viņi ātri plīst. Man gan darbā, gan mājās ir Jysk krēsli par ~50Ls un nekas nav ne izplīsis, ne saplīsis, ne nolūzis, krēsliem būs jau pāris gadi. Sveru 90 un esmu mierīgs. Laikam tev kresli ir no citas kinas provinces. Man rukturi pec diviem gadiem noluza no YUSK kresla. Bet pats galvenajs ir ka viņi nav erti. Šeit runa iet par eggonomiskiem kresliem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveks Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 (edited) Man šie Jysk krēsli ir ļoti ērti. Priekš manas muguras arī labi. Bieži lielākas neertības mēdz sagādāt galds, ja nav kur kājas izstiept. Edited October 1, 2010 by cilveks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts