So sick! Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) Meklēju cilvēku, kas par saprātīgu cenu izveidotu normālu mājaslapu. Ir divas versijas kāda varētu būt mājaslapa: 1) balstīta uz IPB 2) balstīta uz paškodēta foruma Lai izveidotu tādu mājaslapu, kādu vajag man jums būs nepieciešamas šādas zināšanas: 1 - (x)HTML 2 - CSS 3 - PHP 4 - JS/AJAX 5 - MYSQL Rakstat PM, skype (braaleeni) vai arī post reply. Dizains man ir +/- gatavs, bet var sarunāt arī tā, ka dizainu zīmējat paši (protams, tad cena būs lielāka). Edited September 12, 2010 by So sick! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Varbūt kaut ko vairāk par mājaslapu pastāsti? Vai būs kārtējais ķaunter straik klana saits? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Nesmejies, bet es to counter-strike web negribu nekādu def. Vajadzēs smuku dizainu(pats galvenais), forumu vai nu paškodētu, vai arī ļoti labi apvienotu ar IPB(skriptu ziņā), serveru sarakstu, cw request, sms cw/hnscw serveru īri u.tml. Vajag kādu normālu cs projektu arī latvijā, jo gign vairs nav tāds kā agrāk un tur nav īpaši interesanti spēlēt, mw paliek ar vien mazāk cilvēki utt, chill vispar pat par cs projektu negribas saukt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 So sick!, katram CS speletajam ir savs CS serveris un CS webs, vai arī viņš to plāno veidot. Moš pietiks? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Man nav savs cs serveris :D un webs arī nav ar cs novirzienu. Tās tā offtopikam. Pagaidām gan šis darbs izskatās unreal. Jo, cik sapratu, tad budžets ir 50Ls un vēl papildus kodēšanai ir nepieciešams izgriezt un salīmēt dizainu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted September 12, 2010 Author Report Share Posted September 12, 2010 Nepietiks, jo man jau viss ir pusceļā, tauta ir, servera kaste ir, tik web vajag labāku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuilder Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Pa 50ls es Tev tīru dizainu varu uztaisīt, jau html formā... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts