Wuu Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Kā iegūti kopējo MySql kolonas summu? id | INT 1 , 7 2 , 3 3 , 8 atbilde no int 18. count(), sum() ? Es nekādīgi nevaru iebraukti MySql manuāli, viss tik debili aprakstīts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trac3 !! Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) SELECT SUM(lauka_nosaukums) FROM tabulas_nosaukums; Edit: MySQL manuālis ir ļoti labs tāpat kā php manuālis.. Edited July 21, 2010 by Trac3 !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Trac3 !!, MySQL manuālu, kas ir iekš mysql.com, nevar nosaukt par normālu. Un meklēšanas sistēma viņiem darbojās, maigi izsakoties, savdabīgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 (edited) Edit: MySQL manuālis ir ļoti labs tāpat kā php manuālis.. nee ... nebut nav tik labs... Bet vispar vinsh ir sameraa sakarigs, ir redzeti sliktaki varjanti... Ja zini ko meklet, tad var atrast visu ko vajag ... Леший -> Piekritu ka meklesana varetu but labaka, bet nu manualii ir PILNIGI visa infa, ko nevaretu teikt par PHP ... Edit: nu jaa shamiem manualis paredzets tiem kas daudzmaz saprot SQL valodu... Edited July 21, 2010 by Grey_Wolf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Nu es nezinu kā nu kuram, es tur nekad neatrodu atbildes. Pārsvarā caur googli atrodu kāda cita vietnē, kur viss ir daudz labāk un saprotamāk izklāstīts. PHP manuālis tas man tīk! Labāku neesmu vel redzējis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trac3 !! Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Tad kāpēc tu nevarēji atrast atbildi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Jo viņš raksta "pārsvarā atrodu", nevis "vienmēr atrodu". Jā, PHP manuālis ir labs. Sakarīgāku nekam citam neesmu redzējis. Tas gan nenozīmē, ka nevarētu vēlēties šo to labāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts