vitao.web Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Labdien! Man liekas ka esmu palicis jocigs, jo nespeju atkost kas pa vainu, jo man nestrada nedz Dzesan no datu bazes nedz labosana (update) 1) dzesana delete_news un pati dzesana delete.php 2) Update ( labosana ) edit_news un pats edit edit.php Ceru uz jusu palidzibu! Paldies, vitao.web Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Pie dzēšanas, kur tev vispār tas $id rodas? delete FROM $table WHERE id='$id' Debugot tak vajag, bitītmatos. Saraksti katram kodam augšā print_r($_POST), print_r($_GET) un skaties, kādas tur vērtības un uzmanīgi seko līdzi mainīgajiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcwcx Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Man sāk šķist, ka cilvēki nu galīgi nemāk debugot savu kodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Nu jaatdzistas, ka parasti nav bijusas problemas, tadel neesmu debugojis :( Labi paldies skatisos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Nu tad tevi var tikai apbrīnot, ka vari uzrakstīt kodu, kas uzreiz strādā, un kuru nekad nevajag debugot :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 kodi ko biju rakstijis / macoties / nebija gari un bija parastas darbibas/funkcijas nekas nebija saistits ar datu bāzēm utt / nokaunejas / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Izlasi šito: http://carsonified.com/blog/dev/how-to-debug-in-php/ Vēl pagūglē "how to debug php" un palasi dažādus rakstus, tutoriāļus... Tas aiztaupīs galvassāpes nākotnē.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitao.web Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 Tiks dariits ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts