Jump to content
php.lv forumi

xcwcx

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xcwcx

  1. Viņi piesaista klientus, kuri ir spējīgi samaksāt rēķinus.
  2. xcwcx

    Programmētājs

    700-1100Ls pēc nodokļiem.
  3. xcwcx

    Programmētājs

    MM & Associate ir starptautisks uzņēmums, kurš nodarbojas ar mūsdienīgu risinājumu izstrādi un ieviešanu tradicionālajās nozarēs, tādās kā Mēdiji, Tūrisms, Nekustamais īpašums/apsaimniekošana u.c. Aicinām savā draudzīgajā kolektīvā radošu, talantīgu un mērķtiecīgu programmētāju. Darba pienākumi: Plānot un piedāvāt radošus risinājumus; Izstrādāt un ieviest WEB bāzētus jaunus un inovatīvus projektus; Uzturēt un attīstīt izstrādātos risinājumus; Prasības kandidātiem/-ēm: Pašiniciatīva – spēja redzēt un piedāvāt risinājumus; Plaša teorētisko zināšanu bāze par WEB tehnoloģijām un standartiem; Teicamas zināšanas un pieredze darbā ar HTML, CSS, JavasScript, PHP, AJAX, SQL; Attīstītas objektorientētās programmēšanas iemaņas; Latviešu un angļu valodas zināšanas; Iemaņas, kas tiks uzskatītas par priekšrocību: *NIX serveru administrēšana; Java programmēšanas iemaņas; Citu programmēšanas valodu zināšanas un pieredze darbā ar tām (ActionScript, C/C++, Python); Mēs piedāvājam: Interesantu darbu stabilā, modernā, radošā un draudzīgā vidē; Spējām atbilstošu atalgojumu; Kopīgas, bezmaksas pusdienas; Profesionālās izaugsmes iespējas; Darba pieredze: vismaz 5 gadi; Darba vieta: Rīga, Blaumaņa iela 28, LV-1011 Darba uzsākšanas laiks: ASAP; Kotaktinformācija: [email protected] Minimālais izglītības līmenis: Vidējā izglītība Valodu zināšanas: Angļu, Latviešu Darba laiks Pilna slodze
  4. Eh... Nevajag tik ļoti pārdzīvot, ja kāds aizrāda :)
  5. Nu vecīt, kad runa būs par kverijiem, tad arī datus apstrādās atbilstoši situācijai. Bet ja tev tik ļoti gribas būt sīkumainam - vai tad man žēl: Tavā gadījumā ir muļķīgi if'ot tikai vienu keisu, kur tad paliek negatīvie int'i (redz, tas pats, par ko piesējies man) ? Pastudē nākamreiz http://www.php.net/manual/en/language.types.integer.php pirms gribi pierādīt savu taisnību :)
  6. Nu es neteiktu, ka garām. Tavā piemērā tu tieši tāpat izvadi parametru no urļa. Tad, kur ir problēma manā piemērā - izvadīsies 3.1415 and so what ? Tā tāpat nav nopietna datu validācija un izvade.
  7. @codez, atvaino - ielaidu kļūdu - is_int vietā biju domājis is_numeric. Jebkurā gadījumā uzskatu, ka tavs piemērs ir nedaudz čž, vienkārši centos palabot konkrēto vietu. Un tas, ka kods ir nedaudz īsāks, uzreiz nenozīmē, ka tas ir arī vieglāk lasāms un pareizāks.
  8. Mazliet offtopiks, bet kāpēc jālieto kaut kas tik nepareizs kā (int)@$p[2] ? Divkāršs type castings un @ - sucks. $data = array( 'id' => (isset($p[2]) && is_int($p[2])) ? $p[2] : '', ); Palabojiet, ja kļūdos.
  9. Izdzēs un sāc no jauna. Jālabo tur pilnībā viss.
  10. Man sāk šķist, ka cilvēki nu galīgi nemāk debugot savu kodu.
  11. xcwcx

    Daži joki par CSS

    Izmanto min-height: 400px; tikai vispirms pagūglē, vai nav jāizmanto kāds css fix, lai strādātu uz vecajiem browseriem.
  12. Sorī, nepaskatījos, kam tev tā funkcija domāta. SELECT * FROM `entries` LEFT JOIN `users` ON (users.ID = entries.author) Pārējo pieliec klāt pats.
  13. Funkciju get__level() izsauc vienreiz pirms cikla un atgriezto vērtību pieglabā mainīgajā, kuru pēc tam izmanto vajadzīgajās vietās. Nav jēga vienu un to pašu vērtību pieprasīt tik daudzas reizes. + kāda nozīme ir diviem underscoriem ?
  14. Sāksim ar to - kāds distro un failusistēma ? Vari sākt kaut vai ar TestDisk Kemito - ja neorientējies attiecīgajā tēmā, tad nav obligāti jāpostē.
  15. xcwcx

    PSD to HTML

    @Kavacky - pilnīgas muļķības. Dizainā ir jāizmanto gan GIF, gan JPG, gan arī PNG, katru tur, kur tas ir nepieciešams. Katram formātam ir sava specifika. Piemēram, attēls, kurā ir salīdzinoši neliels skaits dažādu krāsu (Piem., poga, vienkārša ikona.), piemērotākais būtu GIF. Pretēji tam PNG ļauj iegūt augstāku kvalitāti (Piem., ikonās, logotipos.), bet noteikti jau nu ne liela izmēra fona attēlos, kuriem savukārt visparocīgais parasti ir JPG. JPG ir arī ļoti veiksmīgs priekš gradientiem. Protams, nedrīkst aizmirst par attēla optimizāciju lietojot katru no augstāk minētajiem formātiem. Varbūt neizteicos super precīzi, bet nu sīkāk var palasīt googlē. Kaut vai šajos resursos: http://snook.ca/archives/design/which_image_for http://www.donutey.com/imageformat.php
  16. m8t komentārā ir labi paskaidrots, ko tas nozīmē. Vienkāršākiem vārdiem - pirmatnējā projekta ideja/iecere. http://en.wikipedia.org/wiki/Concept
  17. xcwcx

    18+ Saits

    Lielākas ziepes būs, ja tava mamma uzzinās :]
  18. Pirmajā acu uzmetienā mazliet atgādina Python template sistēmu.
  19. '/(\[code])(.+)(\[\/code\])/m' http://php.net/manual/en/reference.pcre.pattern.modifiers.php
  20. No mazajiem/viedējiem hostingiem viennozīmīgi iesaku http://terehost.lv/ . Personīgi nekad vairs nehostētos pie nano.lv kaut vai lielā downtime un caurumainības dēļ. Vienreiz vēlā vakara stundā zvanījām uz supportu (kurš skaitās 24/7), jo serveris atkal nebija pieejams, bet pretī saņēmām skaistus "sakāmvārdus" krieviski.
  21. @Grey_Wolf, labi zini, uz ko paraksties ?
  22. Kavacky, neesi saregulējis monitoru mazliet par traku ? :) Nav tik slikti, kā tu saki :)
  23. $("img").wrap(document.createElement("a")); Atlikušo izdomā pats ;)
×
×
  • Create New...