INS Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 (edited) Sveiki, taisu mazu projektiņu un gribu paprasīt jums palīdzību sakarā ar IPB forum 2.3.6 Man vajag uzlikt forumam atpakaļ defaulto Fontu, kāds tas ir no paša sākuma Vajag forumam vēl , lai iekš foruma neiet tā pelēkā BG krāsa, kas ir norādīts ar bultiņām bildē! Tajā vietā vēlos baltu krāsu :) Edited April 26, 2010 by INS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Skatos, ka te var rakstiit lietas ko cilveeks grib. Nu tad - es gribu diivaanu. Bruunaa, noveceejushaa kraasaa. Var buut lietots. 2-3 cilveekiem. Nevajag izvelkamu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Es gribu milijonu un mieru! Es GRIBU, lai psaulē būtu miers! Es GRIBU saldējumu! Gribēt nav kaitīgi ;) Vecīt, ja pats neko nedara tad nekas nekustas uz priekšu to, taka vaidzētu zināt! Viss ir atrodams IPB adminu panelī! Pie stila izveides :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 Ko jūs tgd pārspīlējat? Es, protams, meklēju, bet neatradu tad nācu prasīt palīdzību - vai nevar kāds pateikt, kurā sadaļā Admin panelī tas ir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 CSS: body { background: white; font: 11px Verdana; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 CSS: body { background: white; font: 11px Verdana; } ar fontu palīdzēja, bet tā krāsa uz baltu nemainās :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 background-color: #ffffff; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 background-color: #ffffff; Nu tas man BG krāsu nomainīs visu uz baltu, bet man vajag, lai tikai iekš foruma ir balta krāsa, Bet lai apkārt paliek tāda krāsa kā tā ir #222 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezis Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 visu saturu gan jau ka ietver kads DIV's.. samekle vinju un pieskir attiecigo krasu! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS Posted April 26, 2010 Author Report Share Posted April 26, 2010 visu saturu gan jau ka ietver kads DIV's.. samekle vinju un pieskir attiecigo krasu! ;) Nea, tur vajadzēja pielikt block`us klāt un iemest tur krāsu. Tagad viss okej, varat vērt ciet. Paldies par palīdzību tiem , kas palīdzēja! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts