Ričiņš Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Labs vakars šai pusē. Lieta sekojoša. Uzstādīju divus gatavus cms savai mājas lapai. 1 galerija un 2 raksti. Tātad.. vai ir iespējams, un ja ir, tad kā var, izdarīt tā, lai reģistrēts lietotājs (attiecīgi kura jūtīgā informācija ir ierakstīta datu bāzē), ievadot savu loginu un pass, var ielogoties gan šajā galerijā, gan rakstu daļā. Nu.. integrēt šos 2 cms vienā DB. Ir iespējams? Paldies jau iepriekš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Ir iespējams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ričiņš Posted March 23, 2010 Author Report Share Posted March 23, 2010 Ir iespējams. vari pateikt plāna veidā kā? vnk man nav ne mazākās nojausmas un gūgle nemet neko smalku ārā. būšu ļoti pateicīgs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Ričiņš --> izlsi savus Postus !!! un paskaidro, ka BEZ papildus informacijas kads varetu sniegt tev paliidzibu? Nesi noradijis ne kadi CMS, Ne kadi modulji izmantoti ( daudzam CMS piesledzmie modulji var buut vairaki ( domats ka tas pashas galerijas var butt nu ljoti dazaadas) -- Tas varetu buut ka aizej uz Auto servisu un saki:"ziniet nopirku 'PARVIETOSANAS liidzekli' un gribu - piekabi". Nepaskaidrojot kas tas par 'parvietosanas lidzekli' ( masina, Vello, motocikls, vai 'Samakats' --> varu deret ka par tevi pasmiesies, ka par 'gariigi atpalikushu'). Sobridi esi riikojies liidzigi ... -- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ričiņš Posted March 25, 2010 Author Report Share Posted March 25, 2010 (edited) Ričiņš --> izlsi savus Postus !!! un paskaidro, ka BEZ papildus informacijas kads varetu sniegt tev paliidzibu? Nesi noradijis ne kadi CMS, Ne kadi modulji izmantoti ( daudzam CMS piesledzmie modulji var buut vairaki ( domats ka tas pashas galerijas var butt nu ljoti dazaadas) -- Tas varetu buut ka aizej uz Auto servisu un saki:"ziniet nopirku 'PARVIETOSANAS liidzekli' un gribu - piekabi". Nepaskaidrojot kas tas par 'parvietosanas lidzekli' ( masina, Vello, motocikls, vai 'Samakats' --> varu deret ka par tevi pasmiesies, ka par 'gariigi atpalikushu'). Sobridi esi riikojies liidzigi ... -- Tas kādus CMS es lietoju neko neizteiks. Savrīgi ir tas, ka minēju 1 rakstiem (postot ziņas utl) un 2 galerijai (likt bildes utl). Tātad, ja es ievietoju šos te atsevišķas DB, tad cilvēkam ir 2x jāreģistrējās atsevišķi katrā CMS. Bet es gribētu tā, lai cilveks pieregojoties, viņa infa nosūtas uz 12 db, kuru tālāk izmanto abi cms. p.s. wolf.. izskatās, ka tev ar koncentrēšanās spējām ir tā pašvaki. Pārlasi vēlreiz tekstu. Edited March 25, 2010 by Ričiņš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Reku tev atbilde - savieno abu CMS'u regjistraacijas un autorizeeshanaas sisteemas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) p.s. wolf.. izskatās, ka tev ar koncentrēšanās spējām ir tā pašvaki. Pārlasi vēlreiz tekstu. rofl nu kā tā var!!! pats labāk būtu vēlreiz pārlasījis savu tekstu. tik pat labi es tev varu pajautāt, kā savienot a un b vai x un y? cms ir konkrēta web applikācija jeb programma jeb sistēma. sauc to kā gribi, bet katra sistēma strādā pa savam un glabā datus savās tabulās. lai tās varētu apvienot, tās ir jāpārkodē, un to dara konkrēti. ja gribi vispārīgu recepti, tad rATRIJS jau to pateica Edited March 25, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Sen te nebi manīts kāds jaunais exxxperts :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ričiņš Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 rofl nu kā tā var!!! pats labāk būtu vēlreiz pārlasījis savu tekstu. tik pat labi es tev varu pajautāt, kā savienot a un b vai x un y? cms ir konkrēta web applikācija jeb programma jeb sistēma. sauc to kā gribi, bet katra sistēma strādā pa savam un glabā datus savās tabulās. lai tās varētu apvienot, tās ir jāpārkodē, un to dara konkrēti. ja gribi vispārīgu recepti, tad rATRIJS jau to pateica ko tu neteiksi? :) ja es pasaku galerijas cms, tad man liekas tur visam jābūt skaidram. lai nu kā. paldies par to pašu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts