Jump to content
php.lv forumi

Ričiņš

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About Ričiņš

  • Birthday 08/18/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.richdesigns.lv
  • Skype
    kliedzienz

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Latvia
  • Interests
    Music and visual terror.

Ričiņš's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ričiņš

    CMS galerija

    Sveiki. Tākā nevaru pievienot postu PHP sadaļā, rakstu šeit un ceru uz Jūsu palīdzību. Lieta sekojoša.. Man vajadzētu kādu tīru un viegli integrējamu CMS Bilžu Galeriju vai Galerijas skriptu, ar admin profilu un iespēju pievienot bildes tiešaistē no mājas lapas. Esmu izmeklējis visus CMS forumus, bet nekur neko "cērtamu" neatradu. Paldies jau iepriekš.
  2. ko tu neteiksi? :) ja es pasaku galerijas cms, tad man liekas tur visam jābūt skaidram. lai nu kā. paldies par to pašu.
  3. Tas kādus CMS es lietoju neko neizteiks. Savrīgi ir tas, ka minēju 1 rakstiem (postot ziņas utl) un 2 galerijai (likt bildes utl). Tātad, ja es ievietoju šos te atsevišķas DB, tad cilvēkam ir 2x jāreģistrējās atsevišķi katrā CMS. Bet es gribētu tā, lai cilveks pieregojoties, viņa infa nosūtas uz 12 db, kuru tālāk izmanto abi cms. p.s. wolf.. izskatās, ka tev ar koncentrēšanās spējām ir tā pašvaki. Pārlasi vēlreiz tekstu.
  4. vari pateikt plāna veidā kā? vnk man nav ne mazākās nojausmas un gūgle nemet neko smalku ārā. būšu ļoti pateicīgs.
  5. Labs vakars šai pusē. Lieta sekojoša. Uzstādīju divus gatavus cms savai mājas lapai. 1 galerija un 2 raksti. Tātad.. vai ir iespējams, un ja ir, tad kā var, izdarīt tā, lai reģistrēts lietotājs (attiecīgi kura jūtīgā informācija ir ierakstīta datu bāzē), ievadot savu loginu un pass, var ielogoties gan šajā galerijā, gan rakstu daļā. Nu.. integrēt šos 2 cms vienā DB. Ir iespējams? Paldies jau iepriekš!
  6. tur jau tā lieta, ka anglisko paskaidrojumu vnk nesaprotu. iespējams vainīgs bezmiegs, bet nu.. meklēju latvisko variantu.
  7. Good night insomnians. Tā kā PHP sadaļā postot nevaru, jautāšu te.. Lūdzu pastāstiet sīkāk par SWITCH, tā pielietojumu un protams kādu piemēru "iz dzīves". Paldies jau iepriekš!
  8. paldies. tā arī izdarīju! :D vispār iesaku cilvēkiem, kuriem īpašas vajadzības web serverim nav, izmantot gatavās mysql+php+phpmyadmin+apache instalācijas. Ietaupīsiet stundas vai pat dienas.
  9. Sveiki. Šonakt centos uzstādīt Apache, php un (ja tā varētu teikt) mysql. Tātad pēc MySql uzstādīšanas attiecīgi veicu pārbaudi tā darbībā. Bet nu kad pārbaudīju mysqltest.php man parādās šāda ķibele, kuru nekādi nevaru atkost: Warning: require_once(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Helsinki' for '2.0/no DST' instead in C:\Program Files (x86)\Apache Software Kāds zin kāda ir problēma? P.s. Iespējams dēļ šī te nevaru uzstādīt PhpMyAdmin, jo kad config failā ievadu root un paroli tad kad mēģinu ielogoties nekas nenotiek. HELP!
  10. āāāā paldies! jūs esat dievi :D tagad saptratu, ka tomēr jāpamācas vēl tas css..
  11. fox tu esī ģēnijs :D klau un kā lai es dabūnu gatavu, tā lai sānu joslas nolīdzinās pēc vidus joslas?
  12. mazliet sapratnes lūdzu.. teicu, ka neesmu skilots :D un kā es varu to salabot?
  13. This property specifies whether the current rendered line should break if the content exceeds the boundary of the specified rendering box for an element (this is similar in some ways to the ‘clip’ and ‘overflow’ properties in intent.) Ar angļu valodu man viss ir kārtībā :) Man tiešām nav idejas un spēka jautāt gūgles tantei, tāpēc griezos pie Jums.. skilotiem koderiem.
  14. esmu izmēģinājis visu.. pēc negulētas diennakts īpaši domāt spējīgs neesmu, bet nu cik noprotu tad tas word-wrap:break-word; darbojas tikai uz ie6.. tad man tāds jautājums, kā lai panāk to pāšu, lai rāda jaunākā versijā vai vismaz kādā citā jaunākā brovzerī? P.s. neesmu īpaši skilots @ CSS, bet kas un kā rubīju..
×
×
  • Create New...