sandis_m Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ČauLabvakarČiu,riuČau visiem! Nezinu vai es varēšu tā tīri normālā valodā paskaidrot, bet zinu, ka ir tāda lieta, ka, piem. <?php echo $kautkas; ?> var aizstāt ar {kautkas}. Tas bija laikam templeitos, bet man,piem., vajag tai pašā php failā, jo neskaitāmas reizes tas echo, echo , echo, echo...un sāk tā mazliet apnikt. Vai ir kādi risinājumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 <?=$kautkas ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 <?=$kautkas ?> Nē, tas nav tas. Man nevajag short_tags. Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) Nē, tas nav tas. Man nevajag short_tags. Izmanto tad kaut kādu smarty templeitu... vai raksti pats $text = "Random {teksts} kaut kāds super puper {templeits}"; $arr['teksts'] = "labais"; $arr['templeits'] = "skriptiņš"; foreach($arr as $key => $item){ $text = str_replace("{" . $key . "}", $item, $text); } echo $text; tāds fiksais risinājums ienāca prātā... bet vai tiešām ir vērts to darīt, tikai tādēļ, ka slinkums uzrakstīt <? ... A kodēt tev nav slinkums? :) Edited March 22, 2010 by briedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis_m Posted March 22, 2010 Author Report Share Posted March 22, 2010 tāds fiksais risinājums ienāca prātā... bet vai tiešām ir vērts to darīt, tikai tādēļ, ka slinkums uzrakstīt <? ... A kodēt tev nav slinkums? :) Interesants variants :D Bet nē, laikam būs jaiztiek . Sleep now and count echo's 1 echo, 2 echo, 3 echo, 4 echo,..., 3786 echo. Slinkums ..un kodēt? Tie nav savienojami vārdi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts