Jump to content
php.lv forumi

external actions!


thesnarkie

Recommended Posts

Nu to skriptu (http://www.draugiem....rnal/scripts.js) es ielieku savā lapā , lai varētu palaist funkcijas un draugiem.lv parāda aplikāciju ifreimā ar norādīto manu url.

Un tad es no savas lapas varu izsaukt tās funkcijas, kas izmainīs draugiem.lv ifreim logu manai aplikācijai vai izpildīs kādu citu no funkcijām - atvērs tur draugiem.lv logu vai ko tādu.. Es gribētu tā pat uztaisīt savai flash spēlei, ka tā izsauc url kurš palaiž kādu javascript funkciju. Bļin,grūti paskaidrot..

Link to comment
Share on other sites

Nu labi, nav tas flash, bet shockwave spēle. Bet nu piemēram šeit: http://www.draugiem.lv/applications/external/scripts.js apskaties draugiemWindowOpen() f-ju. Un apskaties šeit source: http://www.draugiem.lv/applications/external/external_actions.html

Kā tas tur ir saistīts ar Draugiem.lv portālu, ka tas viss tā darbojas.

Link to comment
Share on other sites

briedi, ar vienkāršu js metodi šeit ifreima izmērus neizmainīsi, jo ifreimā atrodošā lapa ir no cita domeina, tāpēc parent saturam piekļūt nevar. Šeit tiek implementēta aptuveni tāda metode: izsauc js standart funkcijas, kuras izveido, piemēram, draugiem.lv slēptu ifreimu, kruam caur urli nodot datus, kurš savukārt tālāk, atkarībā no datiem var dot norādes top lapai, kura arī ir draugie.lv, lai tā, piemēram, izmainītu ifreima izmērus.

Edited by codez
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...