Jump to content
php.lv forumi

thesnarkie

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thesnarkie

  1. Šis variants manuprāt ir ideāls, jo darbojas arī tad, ja kāds no value satur =.
  2. Tur name būs tikai lietotājvārds, kas var sastāvēt tikai no a-z,A-Z,0-9.
  3. Briedi, paldies par ideju un Лешийs par piemēru. :)
  4. Partneris, izsaucot linku viņa pusē, padod šādu atbildi: id=1 name=Jānis gender=male age=20 friends=0 Kā lai efektīvāk tādu lasa un pārtaisa sakarīgā array?
  5. <? class lapa { public $id; public function __construct(){ $this->id = $_GET['id']; } function show() { echo $this->id; } } $radit = new lapa; $radit->show(); ?>
  6. rATRIJ, jā tā varētu, bet tas nav tas ko gribēju. Es gribēju izveidot tādu main klasi un tad vairākus moduļus, kuri pēc tam varētu lietot main klases propertijus un nebūtu katrā moduļa klasē kaut kāda čerņa jādara, lai izmantotu main klases propertijus. Tad katrs modulis varētu arī main klasē mainīt propertijus u.tml..
  7. Ir klase core, klase alpha un klase beta. Klase core satur propertijus un metodes. Klase alpha extends klasi core. Klase beta extends klasi core. error_reporting(E_ALL); class core { public $error; public function show(){ return $this->error; } } class alpha extends core{ public function __construct(){ $this->error = "pardegam saule!"; } } class beta extends core { public function __construct(){ } } $alpha = new alpha(); $beta = new beta(); echo "BETA: ".$beta->show()."<br />"; //BETA: echo "ALPHA: ".$alpha->show()."<br />"; //APLHA: pardegam saule! Nu lūk, bet jautājums kāpēc un kā likt beta->show(); arī parādīt to erroru? Viņas taču extendo vienu klasi or I don't get it. :D
  8. 21. rindiņa: $row=mysql_fetch_assoc("$result"); Uzliec: $row=mysql_fetch_assoc($result);
  9. Pirms tam nerādīja kodu. Paskatīšos.
  10. Nesapratu, kas par kļūdu.
  11. daGrevis, neder. Man tieši tas gadījums, kā kirila postā. ;) jo to griffinu, Quagmire vai Brown būs visādi id un tad es nezināšu kuru tur izvilkt.
  12. $array = array ( "Griffin"=>array ( "Peter", "Lois", "Megan" ), "Quagmire"=>array ( "Glenn" ), "Brown"=>array ( "Cleveland", "Loretta", "Junior" ) ); Kā no šī arraya echot tos Griffin, Quagmire vai Brown ?
  13. Ohh, pilnīgi izkrita no galvas, ka bija getJSON. Paldies!
  14. Pag un kā iekš javascript to decodēt? $.get("/rq/?action=deletePicture&pictureId=" + vCurrentPhoto, function( txt ){ var vResponse = json_decode(txt); $("#pictureResponse" + vType).html(vResponse); }) Firebug rādīja erroru: json_decode is not defined
  15. Piemēram, man ir šāds te pēc php f-jas serialize() : a:2:{s:6:"status";b:1;s:5:"error";a:2:{s:4:"code";i:0;s:7:"message";s:0:"";}}, kuru saņem javascript. Ir kaut kā iespējams to pārvērst iekš javascript listā? Es varu arī serialize neizmantot, galvenais, lai varu php listu izmantot javascriptā kā listu.
  16. Jautri. Var kaut kā izdzēst failu, kas nav 0777 ?
  17. Ok, vieglāk laikam būs definēt filepathu, ja vien nav funkcijas, kas atgriež filepath norādot filename, ja ir zināma galvenā mape, kur atrodas? :D
  18. Ja es gribu izdzēst kādu failu, kas atrodas citā direktorijā iekš vairākām direktorijām, vārdu sakot, baigais filepath ir iespējams to failu izdzēst nerakstot visu filepath, bet vienkārši rakstot faila nosaukumu un tad viņš pats atrastu failu, kur tas ir? :D
  19. include() ir pilnīgi vienāds ar require(). Vienīgā atšķirība, ka izmantojot require() pēc kāda errora kods turpinās execution un pārējās funkcijas tiks izsauktas, bet include apstāsies pie pirmā errora un koda execution neturpinās. _once pie include vai require vienkārši pārbaudīs vai tas kods, ko gribi inklūdod vai reqvairot jau nav inklūdots vai reqvairots.
  20. Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (08004/1040): Too many connections ... Kad parasti šis parādās un kā novērst? (neskaitot max_connections palielināšanu)
  21. Ok, paldies. Nū, mūsdienās drošība ir svarīga. :DD
  22. index.php <? $mysqli = new mysqli($host, $username, $password, $database); $mysqli->query("SET NAMES utf8"); $mysqli->query("SET CHARACTER SET utf8"); $result = $mysqli->query("SELECT COUNT(a.id) AS idCount FROM account AS a WHERE a.username='freezer'"); $row = $result->fetch_array(); include("super.php"); $mysqli->close(); ?> super.php <? $host = "localhost"; $username = "blala"; $password = "blala"; $database = "blala"; ?> Tas ir ok no drošības viedokļa, ka inklūdoju failu ar mysql detailiem? Tur neko nekā nevar izvilkt?
×
×
  • Create New...