foxsk8 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Stāsts sākas ar to, ka man labs draugs, vārdā neminēšu, bija dabujis kaut kādu mini klientu, kuram vajadzēja tīri saslicot web lapu, ok norunājuši par termiņiem un naudām, sākas darbs :D Beigu beigās pasūtītājs savācis soursi uzmet čomaku, čomaks man atmet sagriesto webu, un saka, ja nu kādam kādu reizi kaut kur vajadzēs :D itkā jau nekas kruts nav, bet tomēr šoreiz runa par ģēlu, ģēlām, ko es pēdējā laikā manu ik dienu, ka kāds kādu ir piečakarējis, aptīrijis, vai nesamaksājis naudu, vai arī dabujis produktu un mēģina to kādam citam nopārdod, tādā veidā uzvāroties ne par ko. Fox kur tu to wazaa dabuji?[21:28:49] 123 says: man piedāvā pmlizstrade @ skype tādu pāsu :D [21:28:52] 123 says: sakodētu jau :D [21:29:16] fox says: ko sakodētu [21:29:18] fox says: ? [21:29:25] fox says: ko sakodētu [21:29:25] 123 says: to dizainu wazaa :D [21:29:32] fox says: aa [21:29:33] fox says: tas ir "čomaka", šamam vajadzēja sagriest, sagrieza un iedeva. :( [21:29:36] fox says: Mana slicera [21:29:39] 123 says: aa :D [21:29:45] fox says: un tas čalis viņu piekāsa [21:29:56] fox says: iemet man to pmizstrade iekš skype [21:29:59] fox says: iedod kontaktu, uzdirsīšu [21:30:06] 123 says: man vnk uzrakstija skype niks pmlizstrade un jautā vai negribu pa sms dizainu, ka derot tieši manām vajadzībām Ieteikums varbūt foruma galvām: izveidot melno listi ar neuzticamiem darijumiem, cilvēkiem, ar kuriem nevajadzētu ielaisties, plus varbūt varētu arī kādu mini help ievietot, kā vislabāk darīt, rīkoties šādos gadījumos. Pats personīgi vienmēr nodrošinos ar avansa maksājumiem, nav avansa, darbu nesāku. Pie tēmas varētu vēl minēt mūsu draugu "IVO" :D Edited January 25, 2010 by foxsk8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Ta Latvijaa ja tie ir tkai ziedinji Tiem kas mak RU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 A triviālu līgumiņu uzrakstīt, ja jau tik dikti sāp tādi uzmetēji? .. un varbūt čomaks pats sagrieza dizainiņu nevis solītās vienas dienas laikā, bet 2 nedēļu laikā? .. un varbūt sagrieztais gala rezultāts visai attāli līdzinās sākotnēji uzzīmētajam? :) Neticu tam, ka šādos topikos varētu iegūt kaut kādu kvalitatīvu cilvēku blacklisti, ņemot vērā, ka cilvēki mēdz izdomāt virtuālas personības. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts