suport Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Piedavaju hostingu vienkarshi pa velti , stabils , ar pieeju utt .. Gan web , gan serveri . :) web lidz 8Gb .. vairak gan nedoshu ;D Un tas nav joks , jaa kaadam vajg sazinaties ar mani var caur sehieni vai nu skype : thetech85 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Nomaini tēmas nosaukumu uz kaut ko sakarīgāku! Tev vismaz statikā IP ir? Kāda specifikācija kompim? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radikaalz Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Muusdienaas cilveeki jau ar aizdomaam skataas uz to, ko dod par velti: "kaa tad taa, noteikti kaut kas zem taa sleepjas". Nu vismaz man taads iespaids. Reti, bet taadi cilveeki veel tomeer pastaav :) prieks! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Šadiem "par velti" hostētājiem noteikti nedotu neko vērtīgu hostēt, jo nav pilnīgi nekādas garantijas, ka kāds pa manu kodu "nerakāsies" un "nenopludinās tālāk"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suport Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Nu protams garantijas nekaadas .. :) Bet nu izveelas tie kas uzticaas . Es tiesham piedaavaju , ja kadam kadu majas lapu vai ko vaig nohostet droshi rakstat ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Ne zin specifikāciju, ne kā :D - galvenais ka tik droši rakstiet.. tiešām kautkas tur apakšā aprakts! :D Neviens tač neiet un uz ielas bomžiem nepiedāvā nākt dzīvot uz savām mājām? :D Nu ja kāds to dara - tad tas ir aizdomīgi vai stulbi! Tas pats ar šeit! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 :( Lūdzu aizpildi anketu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cunamiX Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Tādiem maziem puišeļiem nevar neko uzticēt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Labāk jau pašam savu linux kasti uzstutēt nekā iet pie šādiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suport Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Tādiem maziem puišeļiem nevar neko uzticēt.. ka tad tu zini cik esmu mazins vai liels ? :D pasham vairak pa 13 nav . un saki ka vel es esmu mazinsh ? Attisties Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Kamdēļ vispār par velti piedāvā? :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 ka tad tu zini cik esmu mazins vai liels ? :D pasham vairak pa 13 nav . un saki ka vel es esmu mazinsh ? Attisties A tu labāk aizpildi to anketu, uz kuru linku iedeva Aleksejs! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 suport, tas taču viss ir redzams starp rindiņām, kuras te raksti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 http://www.face.lv/users/Mironis kādus 14 varbūt iedotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 "Eu čali, dodiet man savas lapas uz mana kompja paturēt!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts