Jump to content
php.lv forumi

suport

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

suport's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aizmirstat cheditoru , ja kads man uz pligg var uzmaukt tinymce , es ar mieru esmu samaksaaat .. ! PM Privāti !
  2. Lieta tada ka meginu pligg cms dabut CKEditor pie rakstu ievietošanas , viss itkā sanaca labi sākuma Pirma bilde var redzēt viss itka strāda ... <script src="ckeditor/ckeditor.js"></script> <script src="ckeditor/sample.js"></script> <form> <textarea id="bodytext" name="bodytext" rows="5" required="required" minlength="{$minStoryLength}" maxlength="{$maxStoryLength}" class="fieldInput fieldInputFull">{if $submit_url_description}{$submit_url_description}{/if}{$submit_content}</textarea> <script> CKEDITOR.replace( 'bodytext' ); </script> </form> bet pēc ievietošanas ko var redzēt otrā bildē .. Tekstu ievieto parasti , bet neviena bolda , krāsas uttt .. Kautkas nav ka vajag , un to es gribētu uzināt ;D
  3. Nezinu kā vēl pievienot ., vajag vēl ne tikai 7 mgrupu bet ari 8 un 9 ! Mēģināju tā if($udata->mgroup == 7, 8, 9){ bet nestrādā !
  4. Kad liek komentāru un piemeram logā pats neuzstaisi rindkopu , tad iznāk šads rezultāds , kā to novērst ?
  5. Apsties cikos posts ir ievietots , es knapi kautko sapratu . Man acis miglojāš.
  6. seit ir scripts kas ir pagiadam http://paste.php.lv/994fa3ddb9a9a75b98a8d6619ac2c370?lang=php šis funkcijas izvelkt manu draugu pulku , bet es velos lai vinsh izvelk konkreti kada lietotaja profil lapa vinja draugus , chakarejos stundam , bet neko , varbut kads var pateikt kuras vietas tieshi janomaina un kas !
  7. ir šāds te kodiņs http://paste.php.lv/9b9d5efe158b5fb6f173567cb4acf996?lang=php Nepieciešama tāda iespēja kā pie avatar(profila bildītes) var arī ne tikai links uz attēlu , bet arī aukšupladēt no datora bildi , un automātiski ieliekas ka profila bilde , ne tikai aukšuplaaādejas un cilvēkam pašam jamin links lai no servera izvilktu savu attēlu !
  8. suport

    links

    rada Internal Server Error
  9. suport

    links

    Options +FollowSymlinks RewriteEngine on server.modules += ("mod_rewrite") url.rewrite-once = ( "^/news/([a-zA-Z]+)$" => "/?id=news&read=$1" ) Kas sim ir nepareiz ?
  10. suport

    links

    Gribeju pajautat ka var piemeram ir sads links http://adrese.lv/?id=members lai vinsh nevis butu beigas ar ?id=memebers bet piemeram . http://adrese.lv/members/
  11. Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\index.php:1) in C:\AppServ\www\index.php on line 2 Sakuma viss norm , pec laicinja lietojot web izleca sitas kas pa vainu varetu but
  12. Tomer atteiksos no biskopiibas :) Un turpinasu iesaakto
  13. Es atradu vainu , biju vienu mazinju sikuminu nomainijis . tapec vinsh nemaz negribeja rezultatu izmest , tagad visu atrisinaju :) palides par to pasu !
  14. doma to action index lapa jaliek ? Ka tad man vinju likt tur ja esmu <?php include('poll/poll.php');?> un lieku vai nelieku nekas nemainaas !
×
×
  • Create New...