Kemito Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Zinu, ka tas ir muļķīgi, ko jautāšu, bet nezinu tiešām iemeslu kapēc pirmo kveriju man neizpilda, respektīvi INSERT kveriju, bet otru gan izpilda, takš viss ir pēc būtības pareizi uzrakstīts! Arī izmetu klāt mysql_error funkciju ar to tā pat nekas negāja tapēc domāju mož pa taisno mest, arī neiet :/ ŠĒĒĒIT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Neiet tikai INSERT kvērijs? Ja tā, tad gan jau, ka ir kāda kļūda kvērijā. mysql_query("...") or die(mysql_error()); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted December 30, 2009 Author Report Share Posted December 30, 2009 Nu jā tiešim tikai INSERT kverijs, tas man jau bija sākumā kā tu man dod, negāja tā pat, bet tapēc cenšos izdomāt lasu to kveriju un skatos jau labu laiku! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Nu jā tiešim tikai INSERT kverijs, tas man jau bija sākumā kā tu man dod, negāja tā pat, bet tapēc cenšos izdomāt lasu to kveriju un skatos jau labu laiku! :D Un kādi ir kļūdas paziņojumi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 30, 2009 Report Share Posted December 30, 2009 Nu, bet, protams, ka neies, ja ieliksi to koda daļiņu. Tas ir paredzēts tikai tam, lai redzētu kļūdas paziņojumu. Normālā gādījumā (produkcijas vidē) tā atstāt nevarētu, tā vietā var izsviest kādu eksepciju, piemēram un tad jau skatīties ko darīt tālāk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts