Razor Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 (edited) esmu vilcis tur visadus video tutus bet vinji ir vienkarshi riktigi garlaicigi Edited December 28, 2009 by Razor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 apskaties to linku un ieej kā viesis. tur ir info no lekciju materiāliem, ko projicē uz ekrāna (prezentācija) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Razor, var redzēt pietiekamas motivācijas trūkumu. "Spilvens ciets, sega grauž" tā teikt... Nu, ja pat šie ir pārāk neinteresanti, tad i nezinu, ko piedāvāt... http://ocw.mit.edu/OcwWeb/Electrical-Engineering-and-Computer-Science/6-00Fall-2008/LectureVideos/index.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 esmu vilcis tur visadus video tutus bet vinji ir vienkarshi riktigi garlaicigi matrixā gan visu var apgūt uzreiz :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 hahaha šitais vēl labāks noskatāties līdz beigām :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 esmu vilcis tur visadus video tutus bet vinji ir vienkarshi riktigi garlaicigi Tad tev ir 2 varianti: 1. meklēt kaut ko citu. 2. atrast sev interesanto šai pašā sfērā. Interese ir vajadzīga, to nevar noliegt, bet strādāt svīdušām padusēm tev nāksies jebkurā gadījumā, ja grib kaut ko sasniegt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 esat dzirdejushi par tadu lietu ka macishanas miega mosh kads varetu palidzet kadu disku atrast kuru var uzlikt lai skan uz manas zmadzenes to iegaume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 esat dzirdejushi par tadu lietu ka macishanas miega mosh kads varetu palidzet kadu disku atrast kuru var uzlikt lai skan uz manas zmadzenes to iegaume omg... Paprovē Lucid dreaming (google) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Prasi codez... viņš te mums tāds netradicionālo darba/mācību efektivitātes kāpināšanas metožu eksperts... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 (edited) paprasishu codec. vai kads zin programu kura mana vieta varetu lasit acrobat raide dokumentu ? a un kads varetu vairak paskaidrot par to lucid dreaming ? a iedodat linku uz vinja profilu ludzu Edited December 29, 2009 by Razor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 Es domāju - beidz muļķoties ar visādām stulbām idejām, ka tik mazāk jādara būtu un nevajadzētu nekādu piepūli. Nedomā, ka tagad paklausīsies nedēļu no vietas pa naktīm programmētāju šausmu stāstus un jaunnedēļ jau kodēsi brīnumlapas. Sēdies vien pie ekrāna un sāc lasīt/skatīties. Paralēli, kad lasi, pats testē to pašu uz sava PC. Pamaini kaut ko piemērā un paskaties kā tas izskatās. Ja tev tas liekas garlaicīgi, tad neko darīt - tas nav priekš tevis. Meklē ko citu. Es php (un vairums citu valodu), ko šobrīd kaut cik zinu, esmu mācījies interneta plašumos. Palasu vienu lietu, otru. Tad pats eksperimentēju un skatos kas sanāk. Izveidoju kādu lapu savam priekam. Protams, ka sākumā tas kods bija katastrofāls, taču ar laiku tu pats to sāksi apjēgt un sāksi domāt efektīvākus risinājumus... Varbūt apsver domu nemācīties uzreiz PHP, bet gan kādu citu valodu, lai iegūtu zināšanas programmēšanas pamatos kā tādos. Vari skatīties C++ (pamatu apgūšanai der labi <- tas tiem, kas protestēs), Pascal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 kapec uzreiz nosodoshi ?? esmu skatijies pascal bet tu visi tie kodi ir ka kinas abece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 kapec uzreiz nosodoshi ?? esmu skatijies pascal bet tu visi tie kodi ir ka kinas abece Tāpēc, ka ir jāsāk mācīties no pamatiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted December 29, 2009 Report Share Posted December 29, 2009 http://www.manning.com/sande/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 panjemet palasat to gramatu man viss aizgaja radas intrese ljoti intresanti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts