ysakovs Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 (edited) Pārdodu: Sludinājuma lapu. Varētu teikt kad ss.lv dvīņu brālis, tikai dizains savādāks. Ir administrātora panelis, kurā ietilpst kategoriju un apakškategoriju labošana, editēšana. Administrātora panelī ir arī pieejama banneru pievienošana. Pie pievienošanas var uzlikt cik reizes lai banneris parādītos attiecīgajā vietā un arī cik reizes drīkt uzspiest uz bannera. Kad limits ir sasniekts banneris automātiski izdzēšanas, paliek neaktīvs. Ir pieejama arī makas sludinājumu sistēma. Bet tad jums pašiem jaslēdz līgums ar kādu no firmām. Ir viens mīnuss. Sludinājuma lapai ir tikai rus valoda, taču ir iespēja pievienot jaunas valodas pašam. Ir valodu maiņas sistēma, Funkcionaali tiesi taads kaa ss.lv taču no Krievu valodas būs jātūlko pašiem. Atdošu par 15ls, šodien jaunaisgads, galiigi nav naudas :(:( Maiņa: Pastāv arī maiņas iespējas. Mainu šo scriptu pret savādāku sludinājuma scriptu. Piedāvātais maiņas scripts var būt jebkāds, tikai ir jābūt vismaz divām valodām: LV un RUS Tātad ja jūs interesē rakstīt varat PM Lūk bildīte! Tagad ir arī LV valoda! Edited January 3, 2010 by ysakovs Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 pats kodēji? neizskatās :D http://php.lv/f/topic/15208-mysql-warrnings/page__p__117078entry117078 http://php.lv/f/topic/14947-banner-add-scripts/page__p__115308entry115308 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 pats kodēji? neizskatās :D Nav paša kodēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 + pēc apraksta vairāk izskatās pēc PTC nevis sludinājuma saita Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 + pēc apraksta vairāk izskatās pēc PTC nevis sludinājuma saita pēc kā tieši to spried? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Pie pievienošanas var uzlikt cik reizes lai banneris parādītos attiecīgajā vietā un arī cik reizes drīkst uzspiest uz bannera. Kad limits ir sasniekts banneris automātiski izdzēšanas, paliek neaktīvs. + latviesu valodu nemācija? sasniekts Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted December 26, 2009 Report Share Posted December 26, 2009 Man pat tā nauda nav atnākusi, bet tu jau pārdod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysakovs Posted December 26, 2009 Author Report Share Posted December 26, 2009 Man pat tā nauda nav atnākusi, bet tu jau pārdod? atvainojos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cibiņš Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 bloķēt tevi vajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Tīņu kari! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 bloķēt tevi vajag! tieši nevajag bloķēt. labāk lai visi zin, kas tas ir par fruktu, nevis ka viņš nevienam nezināms uzrodas ar jaunu nicku no citas ip :P Man pat tā nauda nav atnākusi, bet tu jau pārdod? nu kā, tas taču normāli. viņš pārdod, dabū naudu, norēķinās ar tevi par darbu, starpību patur sev. tas saucās bizness ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Tas kroplis neko man nesūtīs, urods. Es te ievācu info, ka es nēesmu vienīgas, viltojis skrīnus ar bankas pārskaitījumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Es reāli nesaprotu, kur rodas tādas problēmas? Viss darbojas pēc vienkāršas shēmas - tu man iedod naudu, pēc tam es tev iedodu produktu Ja neuzticies pārdevējam - nepērc preci. Ja pērc, uzņemies risku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Viss darbojas pēc vienkāršas shēmas - tu man iedod naudu, pēc tam es tev iedodu produktu hmm, tad atkal riskē pircējs. un tie šajā sfērā dažkārt tā "iepērkas", ka maz neliekas lai risks nebūtu ne pārdevējam, ne pircējam, vajag neatkarīgu trešo personu. pircējs tam ieskaita naudu, tādējādi apliecinot, ka ir spējīgs norēķināties par preci. kad pārdevējs to būs arī uzkodējis un pircējs akceptējis (ir tas, kas sākumā runāts), tad nauda tiek pārskaitīta pārdevējam. ja ar izstrādi ir aizķeršanās, tad var savstarpēji vienoties pagarināt laiku, vai arī atcelt darījumu (tad naudu atskaita atpakaļ pircējam). atrunājot pāris vienkāršus nosacījumus, šāda shēma ir kā abpusēja apdrošināšanās. sanāk tāda kā transakcija ar rollback on error :D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 2easy... aha... Un tagad parunāsim par cenām šāda vidutāja izmantošanai... :) Ja nemaldos, tad bankas terminos tas saucas akreditīvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts