Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Labdien!

Meklēju programmētāju ar labām php zināšanām un web- dizainera iemaņām.

Darbs ir saistīts vai nu ar jaunas lapas veidošanu vai jau esoša scripta rediģēšanu.

Projekts ir nopietns. Ja ir interesenti, PM man.

Paldies!

Posted

Lūdzu moderatoram izdzēst veco topiku, bet šo atstāt.

Ceru, ka moderators nedzēsīs, jo tāda ir foruma būtība - ka visas ziņas, izņemot rupjus noteikumu pārkāpumus, paliek! Un neuzskatu, ka būtu jādzēš kāda ziņa tikai tāpēc, ka kādam tā ir ērti (izņemot, protams, ja ziņā atspoguļoti meli vai ziņa pārkāpj likumu, ja vien tā nav nepieciešama operatīvajiem darbiniekiem).

Posted (edited)

Ceru, ka moderators nedzēsīs, jo tāda ir foruma būtība - ka visas ziņas, izņemot rupjus noteikumu pārkāpumus, paliek! Un neuzskatu, ka būtu jādzēš kāda ziņa tikai tāpēc, ka kādam tā ir ērti (izņemot, protams, ja ziņā atspoguļoti meli vai ziņa pārkāpj likumu, ja vien tā nav nepieciešama operatīvajiem darbiniekiem).

Ne jau to veco dzēst, bet šito pašu, kas atrodas(atradās?) paralēli divās tēmās!

( http://php.lv/f/topic/15052-mekleju-programmetaju/page__pid__115942__st__0 )

Edited by briedis
Posted

Mani pārparsti. Es vēlos =, lai moderators izdzēš veco topiku nevis tāpēc, ka man tā būtu ērtāk, bet gan tāpēc, ka tas piesārņo forumu, jo vēsta praktsiki to pāsu, ko šis.