krizanova Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Labdien! Meklēju programmētāju ar labām php zināšanām un web- dizainera iemaņām. Darbs ir saistīts vai nu ar jaunas lapas veidošanu vai jau esoša scripta rediģēšanu. Projekts ir nopietns. Ja ir interesenti, PM man. Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 gadijumaa nav saistiits ar sho ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krizanova Posted December 1, 2009 Author Report Share Posted December 1, 2009 Projkets nav gluži tas pats, bet lielos vērsienos ir gan saistīts, jā. Lūdzu moderatoram izdzēst veco topiku, bet šo atstāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Lūdzu moderatoram izdzēst veco topiku, bet šo atstāt. Ceru, ka moderators nedzēsīs, jo tāda ir foruma būtība - ka visas ziņas, izņemot rupjus noteikumu pārkāpumus, paliek! Un neuzskatu, ka būtu jādzēš kāda ziņa tikai tāpēc, ka kādam tā ir ērti (izņemot, protams, ja ziņā atspoguļoti meli vai ziņa pārkāpj likumu, ja vien tā nav nepieciešama operatīvajiem darbiniekiem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Ceru, ka moderators nedzēsīs, jo tāda ir foruma būtība - ka visas ziņas, izņemot rupjus noteikumu pārkāpumus, paliek! Un neuzskatu, ka būtu jādzēš kāda ziņa tikai tāpēc, ka kādam tā ir ērti (izņemot, protams, ja ziņā atspoguļoti meli vai ziņa pārkāpj likumu, ja vien tā nav nepieciešama operatīvajiem darbiniekiem). Ne jau to veco dzēst, bet šito pašu, kas atrodas(atradās?) paralēli divās tēmās! ( http://php.lv/f/topic/15052-mekleju-programmetaju/page__pid__115942__st__0 ) Edited December 1, 2009 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krizanova Posted December 2, 2009 Author Report Share Posted December 2, 2009 Mani pārparsti. Es vēlos =, lai moderators izdzēš veco topiku nevis tāpēc, ka man tā būtu ērtāk, bet gan tāpēc, ka tas piesārņo forumu, jo vēsta praktsiki to pāsu, ko šis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts