Jump to content
php.lv forumi

krizanova

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

krizanova's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mani pārparsti. Es vēlos =, lai moderators izdzēš veco topiku nevis tāpēc, ka man tā būtu ērtāk, bet gan tāpēc, ka tas piesārņo forumu, jo vēsta praktsiki to pāsu, ko šis.
  2. Projkets nav gluži tas pats, bet lielos vērsienos ir gan saistīts, jā. Lūdzu moderatoram izdzēst veco topiku, bet šo atstāt.
  3. Labdien! Meklēju programmētāju ar labām php zināšanām un web- dizainera iemaņām. Darbs ir saistīts vai nu ar jaunas lapas veidošanu vai jau esoša scripta rediģēšanu. Projekts ir nopietns. Ja ir interesenti, PM man. Paldies!
  4. Labdien! Meklēju īslaicīgu/ilglaicīgu partneri savam projektam, kas saistīts ar interneta investīcijām. Lapas scripts jau ir GATAVS, nopirkt, sākumam vajadzēs tikai nokonfigrēt lapu, lai palaistu Meklēju programmētāju, kurš: 1) Ir zinošs php jomā 2) Mācēs nokonfigurēt lapai aizsardzību 3) Ir gatavs saņemt procentus no kompānijas peļņas. 4) Būs pieejams arī bŗivdienās (var gadīties šādas situācijas, bet ne bieži) Ja uzskatāt sevi par piemērotu, droši rastiet pm. Paldies
×
×
  • Create New...