Jump to content
php.lv forumi

Veikt ierakstu twitter


Rich Bitch

Recommended Posts

Caur google nesanāk atrast steidzamā kārtā to ko vajag, tāpēc varbūt kāds zin un var iemest linku.

 

Vajag kādu example, kur es no savas mājas lapas administrācijas ar php skripta palīdzību varētu veikt ierakstu savā twitter kontā. Piemēram, tiek uzrakstīts jaunums lapā un pēc jaunuma pievienošanas automātiski šī jaunuma virsraksts ierakstā manā twitter kontā ar saiti.

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

nu tur tam twitterim tas oauth kaut kaa veel mazliet iesuukaa, es kaareiz nesen shitaadu fiichu uztaisiiju. sakariigu oauth dokumentaaciju nesanaaca atrast, naacvaas daudz as lietas ar tika metodi izkost, galu galaa pashaa twitterii arii ne visi pieprasiijumi izpildaas 100%, pilns webs ar shitaadiem bugreportiem, kur twitters vienaa briidii vienkaarhsi pazinjo, ka nesakriit atsleega, bet peec briitinja tieshi taads pats pieprasiijums aiziet.

 

 

ja tagad buutu jaaizveelaas, tad es buutu taisiijis ar basic auth, nevis ar oauth, jo laika pateerinjsh bija neadekvaats.

 

tur jau tajaa twitter api apakshaa arii ir ekampli, ko var baigi veiksmiigi izmantot:

 

curl -u user:password http://twitter.com/statuses/mentions.xml

Link to comment
Share on other sites

OAuth burvība ir tajā, ka nav jādod sava parole nezināmām vietām. Domāju, ka tās problēmas, kas dažreiz uzpeld vairāk ir attiecināmas uz pašām Twitter probēmām (serveru pārslodze vai citi gļuki). OAuth strādā daudz maz kārtīgi :)

 

Protams, uzstādīšanas process nav iesācējiem labvēlīgs un tiem vajadzētu meklēt kādu klasīti, kas to visu dara viņu vietā, kuras, protams, ir i-netā pieejamas.

Link to comment
Share on other sites

par paroliiti skaidrs, bet ja izmanto ssl, tad jau tur taa paroliite ar auth basic arii buus tiiri neskataama citiem, ja nu vieniigi likaalajaa kompii ja kaads fiziski tiek klaat, bet ja es fiziski tieku klaat secret tokenam, tad tas pats vien buus.

 

twiiti man personiigi neliekas tik daargs intelektuaalais iipashums, kurus padzeeshot treshajai personai buutu baigi jaapaardziivo...

Link to comment
Share on other sites

Nū - mūsdienās jau tviteris ir tik kruts, ka kaut kāda sveša mahinācija ar kāda twitter profilu var būt ļoti slikta. Kaut vai uzlaužot kāda cilvēka, kuram ir tūkstošiem sekotāju profilu un notvītot saiti, kura ved uz kādu vīrusu, piemēram. To atvērs daudz cilvēki un sekas var būt nu...diezgan trakas. Piedevām nekad nav jauki, ja uzlauž tavu profilu :)

 

Ja tu tiec klāt secret token'am, tu nezināsi manu paroli, kuru es, visticamāk, lietoju arī citur :) piedevām no aplikācijām var atrakstīties :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...