skrach Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Sveiki! Meklēju scriptu kas varetu but līdzīgs kā: fac*.lv (SOL) vai boom*ime.lv (VL) t.m.l Vnk no nulles es apmēram zinu kā izveidot pamatu, bet nekādīgi netieku galā ar sms sistēmu! Izveidot DB un incluadot iekhs php (Tā nav māksla, to katrs māk) ! Varbūt kāds varētu palīdzēt? P.S. Ja vaig sīkāk apstāstīt ko tieši vēlos, tad tikai rakstat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Kādus sms sistēma pakalpojumus tu izmanto? ( fortum*.lv vai kadus?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted November 7, 2009 Author Report Share Posted November 7, 2009 Kādus sms sistēma pakalpojumus tu izmanto? ( fortum*.lv vai kadus?) Pagaidām vēl nevienu , kādu varat ietekt? Zinu ka labs ir (mpakalpojumi un esteria) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 eesteria labz, bet es pats izmantoju lhc.lv pakapojumus :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted November 7, 2009 Author Report Share Posted November 7, 2009 eesteria labz, bet es pats izmantoju lhc.lv pakapojumus :) nu un kā tev tas lhc.lv ?? ir ok ? klau varbūt Tu zini kādā veidā izveidot webnaudu ? vnk man ir izklaides portāls un vajadzētu virtuālo naudu ... tikai nezinu kā to realizēt :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 nu un kā tev tas lhc.lv ?? ir ok ? klau varbūt Tu zini kādā veidā izveidot webnaudu ? vnk man ir izklaides portāls un vajadzētu virtuālo naudu ... tikai nezinu kā to realizēt :( Izlasi PM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 7, 2009 Report Share Posted November 7, 2009 Izveidot DB un incluadot iekhs php (Tā nav māksla, to katrs māk) ! Oj, smieklīga rindiņa :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raabis Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 interesanta tema..laikam esmu cirvis, jo domaju ka tas nav tik vienkarši kā ieliec scriptu un aiziet. Paaugstinatas maksas iszinas pieslegšana? Domaju ka mobilo sakaru operators ar grib pirms tada pasakuma uzsakšanas vienoties par savu daļu! Vai tad nē? Ir kadam pieredze šajā jomā? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 interesanta tema..laikam esmu cirvis, jo domaju ka tas nav tik vienkarši kā ieliec scriptu un aiziet. Paaugstinatas maksas iszinas pieslegšana? Domaju ka mobilo sakaru operators ar grib pirms tada pasakuma uzsakšanas vienoties par savu daļu! Vai tad nē? Ir kadam pieredze šajā jomā? Var jau panemt vesalu sms pakalpojuma scriptu un ielikt savas funkcijas tajā vietā kad vins apstiprina vai kods ir pareizs! UN sākumā noslegt ligumu ar sms pakalpojuma firmu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Izveidot DB un incluadot iekhs php (Tā nav māksla, to katrs māk) ! Oj, smieklīga rindiņa :)) Nu smieklīga ir, bet nu taisnība... :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Nebūtu pārsteigts, ja tavā risinājumā ieraudzītu - include("files/" . $_GET['id'] . ".php"); :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 :DDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Nebūtu pārsteigts, ja tavā risinājumā ieraudzītu - include("files/" . $_GET['id'] . ".php"); :) Klausies, tas ka es nesaprotu pārāk labi php un mysql , tas nenozīmē ka esmu galīgi stulbs. Piemēram Tu saproti no php , bet es visu laiku strādāju ar PS , css un flash (tāpēc arī php pārāk labi nesaprotu). Bet nu izveidot tabulu un uztaisīt lai parādas iekš lapas, es varu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 8, 2009 Report Share Posted November 8, 2009 Bet kur vispār ir problēma - esi interesējies par tehnisko pusi kādam sms servisam ko piedāvā kāda firma? Nekā tur sarežģīta nav, padod GET parametrus un iebāz datubāzē. Jā, es arī strādāju ar PS, Fireworks, Css un flash, vienkārši nav gudri teikt šitādus apgalvojumus - Tā nav māksla, to katrs māk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrach Posted November 8, 2009 Author Report Share Posted November 8, 2009 Bet kur vispār ir problēma - esi interesējies par tehnisko pusi kādam sms servisam ko piedāvā kāda firma? Nekā tur sarežģīta nav, padod GET parametrus un iebāz datubāzē. Jā, es arī strādāju ar PS, Fireworks, Css un flash, vienkārši nav gudri teikt šitādus apgalvojumus - Tā nav māksla, to katrs māk... Agrāk lietoju Esteria pakalpojumus, bet tagad meklēju kaut ko sakarīgāku. Doma ir lhc.lv vai mpakalpojumi.lv Par vārdiem: Tā nav māksla, to katrs māk... (Atvainojos, ja kādam tas likās aizvainojuši) Es pats varētu izveidot web naudu, bet nemāku to ka piem: lietotājs nosūta sms kuras cena ir 0.35 sant. un vinja konta ieskaita piemeram: 100 naudiņas. (Vot to es nemāku) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts