Jump to content
php.lv forumi

raabis

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About raabis

  • Birthday 10/30/1980

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Talsi, Latvija
  • Interests
    Kodēju, ņemos, gan jau kādu dienu arī manā lauciņā saulīte uzmaidīs..šobrīd strādāju pie Modiem portālam, kura nosaukumu nevaru izpaust. Spēlēju bungas kad galva pārkarst no cipariem un mainīgajiem.

raabis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. OK. Labi, ka bieži nenākas izmantot LV datorvalodu, bail ko vēl atklātu.
  2. Paldies! značit tomer jāķeras pie AJAX un Javascriptiem...te nu ir tā lieta , no kuras visvairāk baidījos. Bet kas jadara, jadara. bubu, par to ciklu - cilpu, kā pareizi īsti... - kāpēc manuālos tiek izmantots vārds 'loop' kad iet runa par 'for'? Loop pārsvarā tiek tulkots kā cilpa. :)
  3. OK. Mēģināšu savu domu noformulēt saprotami. Vai ir veids, kā cilpu var apturēt katru reizi kad tā sākas no sākuma vienā vietā, funkcijas viducītī...līdz brīdim kamēr spiežu submit. Pēc submit tā turpinās, uztaisa apli un nonāk atkal tajā vietā, kur es spiežu submit...un tā visu laiku, kamēr $i sasniedz iepriekš nodefinēto vērtību. Līdz šim man izdodas tikai visu cilpu izšaut vienā setā. Drošvien jau nav iespējams, tāpēc uzreiz jautājums, dodiet mājienu, kur varētu meklēt risinājumu. Gribu 90 reizes ielādēt vienu un to pašu logu, katru reizi ar citiem mainīgajiem. Paldies
  4. interesanta tema..laikam esmu cirvis, jo domaju ka tas nav tik vienkarši kā ieliec scriptu un aiziet. Paaugstinatas maksas iszinas pieslegšana? Domaju ka mobilo sakaru operators ar grib pirms tada pasakuma uzsakšanas vienoties par savu daļu! Vai tad nē? Ir kadam pieredze šajā jomā?
  5. Vai ir kādam arī cenzūrai kkas līdzīgs? Protams ka publicēt rupjības nebutu labi, bet kāds links noderētu!
  6. Sveicināti.. Vai ir kāds veids kā var palēninātā ātrumā ielādēt piemeram html,php lapu browserī , krietni palēninot tās ielādi? Ideja tāda, ka gribu redzēt secību kā viss ielādējas? Citiem vārdiem itkā man būtu reti lēns internets!! Paldies
  7. Ja netici ka mīlestība ir pērkama, tad pamēģini un nopērc suni! :)

  8. Katrā ziņā, nevajadzētu aizmirst tādu lietu kā cache..Tas atvieglo mazliet un mazina to staigāšanu iekšā ārā datubāzēs.
  9. Ja tu veido dinamisku to lapu, tad labāk sāc izzināt php. Vienīgā atbilde kas šķiet šeit iederās ir.... 1. izveido failu.... tavs_faila_nosaukums.html 2. ieliec to ../styles/progravity/tempelate/ folderī 3. atver index_body.html, atrodi rindu <!-- INCLUDE forumlist_body.html -->aiz tās iekopē šo, <!-- INCLUDE tavs_faila_nosaukums.html --> un saglabā failu. iztīri kešatmiņu(varbut arī nevajag) 4. Tagad, viss ko tu ieliksi html failā tavs_faila_nosaukums.html atspoguļosies zem forumu saraksta uz galvenās lapas. CP > STYLES > Templates > tavs_faila_nosaukums.html tagad jābūt tur sarakstā šim failam pieejamam..
  10. FAQ, SEARCH un MEMBERS Atrodas galvaaa, taka viņš būs vienmēr virs atvērtās lapas. Vairākkārt pārlasīju un īsti nesapratu...Tu gribi atstat no phpbb3 tikai login/register un pārējo savu būvēt? Hmmm Vai tomer pie visa vesela phpbb pievienot vienu lapiņu html aiz login/register ? šie ir linki, kuri velk ārā no .php faila FAQ, SEARCH, MEMBERLIST <a href="{U_FAQ}"><img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_mini_faq.gif" width="12" height="13" alt="*" />{L_FAQ}</a> <!-- IF S_DISPLAY_SEARCH --> <a href="{U_SEARCH}"><img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_mini_search.gif" width="12" height="13" alt="*" />{L_SEARCH}</a> <!-- ENDIF --> <!-- IF not S_IS_BOT --> <!-- IF S_DISPLAY_MEMBERLIST --> <a href="{U_MEMBERLIST}"> <img src="{T_THEME_PATH}/images/icon_mini_members.gif" width="12" height="13" alt="*" /> {L_MEMBERLIST} </a> <!-- ENDIF --> <!-- ENDIF -->
  11. Aleksej, Paldies.. Ļoti noderīgs padoms. Vakar tik aizņemts biju ar scrollošanu ka tādu feature nepamanīju.
  12. Lūdzu, palieliniet augstumu atbildes logam vismaz uz pusi no esošā... Pie normāla tekstiņa atbildēšanas citējot iepriekš rakstīto, pārāk bieži sanāk slidināties uz augšu uz leju. Ideja tāda, ka gribētos lai redzu vienlaicigi sevis rakstīto un tekstu, kurš iekļauts no iepriekšējiem postiem.. Nē nu ir ok, bet varētu atvieglot mazliet atbildēšanu.. :)
  13. httpd.conf: PHPIniDir "C:/web/php/" man šķiet ka šeit arī ir tava kļūda LoadModule php5_module "C:/web/php/php5apache2.dll" - slashi otradi AddType application/x-httpd-php-source .phps - šī rinda iespejams ar nav vajadziga vispar, no kurienes tadu, sakuma tomer atstaj!! AddType application/x-httpd-php .php beigas saglabā un restartē serveri, vai vēl labāk kompi pilnībā..Cerams ka citur viss tev pareizi.
  14. hmmm...es izveletos LEFT JOIN vai INNER JOIN, varbut ari var bez LEFT vardina pirms JOIN, neesmu meginajis..
×
×
  • Create New...