direktorss Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 (edited) Vēlos lai jūs novērtējat manu saitu un iesakiet ko lai no viņa uztaisa,jo man nav ideju par kādu tēmu taisīt. Rakstiet priekšlikumus mana saita viesu grāmatā.My linkServeris ir ieslēkts šad un tad tāpēc ka tur tikai viss veel top .Paldies. Ups laikam ne tanii topikaa ieliku :) Edited October 16, 2009 by direktorss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Labāk neko netaisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Patīk: [*] "Ķeģelis", kas zūmojas [*] Domēna vārds [ Nepatīk: [*] Pareizrakstības kļūdas [*] Neizvēlētais fonts [*] Tas, ka lapa nebeidz lādēties [*] Tas, ka kā thumbnailu izmanto milzīgas bildes, kas samazinātas ar html līdzekļiem [*] Tas, ka lapā parole un lietotājvārds ir brīvi redzami JavaScriptā. [*] Tas, ka daudzas saites norāda uz http://localhost Interesanti: [*] Failā izmantotā paroles/lietotājvārda slēpšana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Haha, tas ķieģelis gan spārda! :) Bet nu saturam ne tuvu nav sakara ar html php css... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Vēlos lai jūs novērtējat manu saitu un iesakiet ko lai no viņa uztaisa,jo man nav ideju par kādu tēmu taisīt. Rakstiet priekšlikumus mana saita viesu grāmatā. Neko nerakstīšu tavā "sakainajā" viesu grāmatā, bet šeit. 1. dzēs ārā to "lapu", lai beigtu apkaunot pats sevi un to domēna vārdu - tavai lapai nav nekāds sakars ne ar html, ne css, ne php (vismaz ne lietderīgs sakars). 2. Nokačā grāmatu ar nosaukumu aptuveni "web development for especially underdeveloped dummies" vai kaut ko tamlīdzīgu un sāc pamazām studēt... Pēc pusgada varbūt jau varēsi uztaisīt personālu mājaslapu ar aprakstu par sevi un savu bilžu galeriju. 3. Vēlu veiksmi augstāk minēto divu punktu ievērošanā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
direktorss Posted October 17, 2009 Author Report Share Posted October 17, 2009 Labi! Lapu ārā nedzēsīšu ,bet labošu kamer kādam patiks . Un es tikai esmu web būvešanā pašā iesākumā. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted October 18, 2009 Report Share Posted October 18, 2009 Nu sāc ar w3schools.com! Jo tev pietrūkst paši pamatu pamati... Izstudē tur html sadaļu un php sadaļu. Nezinu, varbūt būs kaut cik sakarīgs pirmais iespaids, lai gan šaubos. Tev vēl ilgi un daudz jāmācās, bez variantiem. Jo spriežot pēc šīs lapas, "apdāvināts" tu neesi, visticamāk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts