marrtins Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 (edited) Izvilkums no populārākajiem vārdiem ~120`000 ierakstu forumā. Šis saraksts, iespējams, var kādam noderēt programmējot meklētāju, ja ir vajadzība ignorēt nenomzīmīgos vārdus (uzlabot performanci). Sakārtots pēc popularitātes. un ir ka bet ar par es nu tas man jau ja to no kas nav uz tad ko vai tā arī tu gan tikai bija ne lai tur var tik kaut vel pa taa kaa pie jo tev arii kur kad labi te pat pēc laikam cik daudz tie tagad viss esmu būs pats tam savu kads vispār visi mani būtu labs veel neko viens ļoti protams vien esi vismaz varētu varbūt kādu vairāk tads šo bez nevis tiem liekas nevar buus viena jaa viņi citu viņu būt visiem kāda neesmu tomēr vinš vairs līdz nezinu nekas peec tada tāpēc mums tak kaads iet tevi vienu bij tiešam kam pret laiku atkal šis buutu vispaar nebija jums nemaz sevi pirms diezgan tādu nekā starp kāpēc viniem tiek nez neviens mes varu tos varbuut kurā kurš utt kuru savā tieši mana mans jūs biju nekad viņa Edited September 24, 2009 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzm Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Izvilkums no populārākajiem vārdiem ~120`000 ierakstu forumā. Šis saraksts, iespējams, var kādam noderēt programmējot meklētāju, ja ir vajadzība ignorēt nenomzīmīgos vārdus (uzlabot performanci). Sakārtots pēc popularitātes. un ir ka .......... interesanti. Paldies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raabis Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Vai ir kādam arī cenzūrai kkas līdzīgs? Protams ka publicēt rupjības nebutu labi, bet kāds links noderētu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 Vai ir kādam arī cenzūrai kkas līdzīgs? Protams ka publicēt rupjības nebutu labi, bet kāds links noderētu! Ir: bļeģ blad bled ble nah psc pizdets suka pidars pedinjsh peģiks fuck fak pauts pist ...... Vajag vēl? P.S. tikai apskati visus kā atsevišķus vārdus, nevis meklē tādu zilbi kādā vārdā, piemēram, "pistole"... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted September 24, 2009 Report Share Posted September 24, 2009 http://laacz.lv/f/misc/lamuvardi/list Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raabis Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Paldies par atsaucibu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts