drixna Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Varbut kādam ir bijusi darīšana ar šādu fīču - bezmaksas sms no veb lapas??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 vienkāršākāis variants ir izmantot operatoru pakalpojumu "e-pasts uz telefonu" ja vien nav vēlmes sūtīt no konkrēta numura vai ar konkrētu vārdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 Bezmaksas sms ir prosta meila sūtīšana. TELE2 un LMT katram lietotājam tiek piešķirta(vai jāpiesaka pašam) e-pasta adrese ar izvēlētu lietotājvārdu. Viss kas nāk uz šo pastu pāršutās kā sms. Bet katra lietotāja ziņā ir nokonfigurēt cik e-pastus(SMS) dienā var saņemt šādā veidā (20 ir max, tad jāatjauno limits), un cik lielus (līdz 3 saistītajām sms, tas ir 140*3 simboli. Vairāk meklē tele2 un lmt mājaslapās. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drixna Posted September 18, 2009 Author Report Share Posted September 18, 2009 Bet man tāpat vajg kaut kādu sistēmu no kurienes es varēšu sūtīt šos e - pastus - sistēmu kur ievadīt tekstu, kas automātiski nosūtītu ziņu uz abonenta piesaistīto e- pasta adresi(telefona Nr) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted September 18, 2009 Report Share Posted September 18, 2009 (edited) Bet man tāpat vajg kaut kādu sistēmu no kurienes es varēšu sūtīt šos e - pastus - sistēmu kur ievadīt tekstu, kas automātiski nosūtītu ziņu uz abonenta piesaistīto e- pasta adresi(telefona Nr) Principā viss ko tev vajag, ir pats sūtīšanas skripts(manuprāt pietiek ar 1 failu), vieta kur izvietot to (hostings ar PHP), un iespēju tam piekļūt :) Tev vispār ir kādas php zināšanas, vai tu vienkārši gribi haļavnu skriptu? Edited September 18, 2009 by briedis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drixna Posted September 18, 2009 Author Report Share Posted September 18, 2009 Tu mani atmaskoji :) PHP zināšanas man tik tiešām nav. Ja kādam ir un tam nav pretī padalīties ar šādu skriptu es labprāt pieņemšu. Sliktākajā gadijumā jāprasa cik sarežģīti, laikietilpīgi ir uztaisīt šādu skriptu un cik tas varētu maksāt??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts