Jump to content
php.lv forumi

drixna

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

drixna's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Par to ka tas varētu būt bezmaksas softs es jau esmu atmetis cerības. Esmu gatavs tādu nopirkt vai ir kāds kas man tādu varētu pērdot???? Un kā jums liekas cik tāds varētu maksāt???? Varbūt varat ieteikt kur, kam par šādu softu varētu apjautāties????
  2. Meklēju kādu kas man varētu pārdot softu bezmaksas sms sūtīšanas sistēmai no web lapām!!! Cik tāds maksā un vai kādam tāds ir???
  3. Sadarbības modelids varētu but - Līgumdarbs kur samaksa tiek maksāta par katru pielāgoto lapu. Atlīdzības apmērs - Diskutējams
  4. Tu mani atmaskoji :) PHP zināšanas man tik tiešām nav. Ja kādam ir un tam nav pretī padalīties ar šādu skriptu es labprāt pieņemšu. Sliktākajā gadijumā jāprasa cik sarežģīti, laikietilpīgi ir uztaisīt šādu skriptu un cik tas varētu maksāt???
  5. Labdien foruma dalībnieki! Es meklēju cilvēkus, kas vēlas pastrādāt ar sistēmu kas vāc datus no interneta Ievācamie dati: Valsts un Pašvaldību publiskie iepirkumi Darba apraksts: Nepieciešams veikt datu vākšanas programmas pielāgošanu dažādiem datu avotiem. Esošā programma veidota PHP valodā un veic periodisku dažādu interneta lapu analīzi un nepieciešamo datu vākšanu, apstrādi un saglabāšanu. Tā kā dažādās interneta lapās informācija tiek strukturēta atšķirīgi, ir jāveic šablonu (likumu) izveide katrai lapai, resp., datu strukturēšanas veida apraksts . Šablons ir jāveido PHP valodā, jāanalizē dotās interneta lapas struktūru un jāizceļ nepieciešamie dati. Ja dati ir attēloti nepareizā formā, ir nepieciešams veikt to filtrēšanu un pārveidošanu. Ir jāapstrādā ar esošo programmu konvertētu lapas HTML tekstu datu struktūra (izveidotā datu struktūra ir labāk pārskatāma nekā pats teksts). Piemērs: ir jāveic interneta lapas HTML tabulas pārvērtēšanu PHP masīvā, kur katrs elements ir asociētais masīvs ar attiecīgo informāciju par tabulas ierakstu saturu (telefoni, nosaukumi, datumi, cenas u.tml.). Kontakti: Uldis [email protected]
  6. Bet man tāpat vajg kaut kādu sistēmu no kurienes es varēšu sūtīt šos e - pastus - sistēmu kur ievadīt tekstu, kas automātiski nosūtītu ziņu uz abonenta piesaistīto e- pasta adresi(telefona Nr)
  7. Varbut kādam ir bijusi darīšana ar šādu fīču - bezmaksas sms no veb lapas???
×
×
  • Create New...