xmas12 Posted August 3, 2009 Report Share Posted August 3, 2009 Sveik! Man ir jautājums, cik varētu maksāt šāda mājas lapa ar visu dizainu un kodiem, taadu kaa jus vinu tur redziet? Jomājas lapu esmu mazliet pacenties sataisit visu user edit un profilu lapas, tpc gribas uzinaat cik ras viss vareetu maksāt! http://all4you.woano.lv/ Gaidu atbildes :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Varētu maksāt... nu kādus 30Ls max, ja kādam ir baigā interese tieši par šo lapu ar visiem tās lietotājiem, citādi, šķiet, ka lapa un projekts kopumā ir bez ekonomiskā pamatojuma. 1) Domēna vārds nekāds 2) HTMLs nav valīds (nevaliditāte 99% ir zīme, ka darbs darīts ļoti pavirši) 3) Satura (autorrakstu) nav. Tajā pašā, kas ir, ir salaists ļoti daudz pareizrakstības/stila kļūdu. 4) Dizaina elementi ir visai generic paskata (tas pats IPB ar defaulto skinu) 5) 404 kļūdas lapa ir nekāda http://all4you.woano.lv/asdas 6) Tas, ka tiek rādīti lietotāju e-pasti un IP adreses ir vienkārši "ūberlabais" stils kā izmantot Tavu lietotāju uzticību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cunamiX Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Nu nez vai pat tos 30Ls varētu dot par to lapu.. Skripti kkādi no all4ucoz novilkti/neapstrādāti dizaina ziņā un neizskatās, ka tur būtu kkas īpaši kodēts. Vienīgais switch uzlikts un viss. :D Es nedotu pat 10Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rpr Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Paldies ziedotājiem: Invalid use of group function Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 Necik. Tai lapā nekā nav. Izskatās pēc kaut kāda php-fusion vai ucoz.com ar dažiem iztulkotiem tekstiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
airbus Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Necik.. :D Mājaslapā ir ucoz dizains, skriptus var dabut gandriz katra otrajā forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts