viena tante Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 mēģinaju šādi, bet nesanāk, pārmet uz to pašu, kur action <form onsubmit="window.location='localhosfails.php'" action="http://www.koutkadssaits.lv" method="post"> acīm redzot nemāku un nezinu, palidziet ludzu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 <form onsubmit="document.location.href='localhosfails.php'; return false;" action="http://www.koutkadssaits.lv" method="post"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viena tante Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 (edited) tagad paliek tur, kur jābūt, bet nenosūta datus :( Edited July 12, 2009 by viena tante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Pareizi, tieši tā arī būtu jānotiek. Varbūt pastāsti, kāds tieši rezultāts ir vajadzīgs. Šobrīd es īsti nesaprotu, kāpēc nevari vienkārši pareizu action vērtību norādīt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 lapā kas norādīta iekš action beigās pieliekam header("Location:lapauzkurujāparadresē.com") un viss, ja tā lapa tikai apstrādā datus, neko neizvadot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viena tante Posted July 12, 2009 Author Report Share Posted July 12, 2009 marci, es Tev nosūtiju pm, mickys, tā nav mana lapa, tāpēc jau neko tur nevaru pielikt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Taisi submitu uz slēptu iframe un redirect ar kaut kādu timeout uz turieni kur vajag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Taisi submitu uz slēptu iframe Es pedejaa laikaa taa biezji daru, Izveidoju lapaa Ifreime ar Augstums/platums/borderis =0 un formaa noradu target="ifreima_nosaukums(atributs name)" .. Talak jau apstradaju datus , & pec vajadziibas redirektej, parladeju lapu, vai vienkarshi ar JS izmetu pazinjojumu ka viss OK ( teiksim kontaktiem, nav jegas parladet pamatlapu ... ) Tas viss mazliet liidzinaas AJAX tehnalogijai ( varetu nosaukt par Pseido AJAX ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viena tante Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 (edited) Paldies, iframe ir uz to pusi, ko vajag, bet rodas cita problēma, viņš neielādē vajadzīgos post laukus, tikai visu pārējo, ar curl vakar bija tas pats, līdz ar to nesubmito informāciju, acīm redzot tā ir kāda lapas aizsardzība vai kas cits! to nevar kautkā apiet? Edited July 13, 2009 by viena tante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viena tante Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 Jee labais! Viss sanāca, negāja tāpēc, ka nesaglabāja kokijus accept cokies from sites man bija ieķesēts, bet nebija accept third-party cokies, kas no defaulta firefoxam ir izslēgts, sapratu, ka vaina ir kokijos tikai, tad, kad sāku meģināt ar citām adresēm šīs darbības, paldies visiem, kas palīdzēja, laikam ar curl, tad arī šis darbotos :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts