werd Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Sveiki, pēdējās pāris dienās esmu pamanījis, ka vairums foruma lietotāju pavirši izturas pret lietošanas noteikumiem! Man personīgi ļoti nepatīk lasīt ierakstus, kuri veikti gramatiski un ortogrāfiski nepareizi, rodas sajūta, ka to vajag nevis tēmas autoram, bet gan pārējiem lietotājiem. Dažreiz tiešām nākas piepulēt acis, lai vispār uztvertu domu! Vēl esmu pamanījis, ka netiek ievērots noteikums izklāstīt problēmas risinājumu, ja to ir izdevies atrast ātrāk, nekā foruma dalībniekiem. Protams, ir zināmas atkāpes no valodas lietošanas normām, jo šajā nozarē ir pietiekoši daudz termini u.c lietas, kas neprasa tulkojumu. Ceru, ka turpmāk šī foruma dalībnieki vairāk ievēros lietošanas noteikumus un respektēs citus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Patīkami apzināties ka ir cilvēki, kuri arī pamana to, ka netiek sekots līdzi tam ko pats raksta. Citēju: Ceru, ka turpmāk šī foruma dalībnieki vairāk ievēros lietošanas noteikumus un respektēs citus! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kā arī var piebilst, ka tēmas bieži netiek liktas pareizajās sadaļās. Piemēram, šo tematu vajadzēja likt iekš Atsauksmes, ierosinājumi, lamu vārdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted June 17, 2009 Author Report Share Posted June 17, 2009 Kā arī var piebilst, ka tēmas bieži netiek liktas pareizajās sadaļās. Piemēram, šo tematu vajadzēja likt iekš Atsauksmes, ierosinājumi, lamu vārdi Iespējams, bet es šeit nesaskatu ne atsauksmes, ne ierosinājumus, ne lamu vārdus - vairāk kā secinājums ārpus tēmas PHP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Bet ja phpjanis ir izdomajis ka šī ir netēma, tad nepārmet to viņam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Atbalstu ,šeit nav vieta ģenitāliju pagarinātājiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Wuu, ja nesaprati, tad phpjanis runā par nekorekti gramatiski formētiem jautājumiem, sintakses neievērošanu vai ortogrāfijas ignorēšanu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts