haardys Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) problēma ar function iekš php.. parastā html viss strādā ok, bet php negrib strādāt.. kādam būtu kādi ieteikumi? Edited June 8, 2009 by haardys Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Ieteikumi būtu sākt ar sakarīgāku topika nosaukuma izdomāšanu. Un arī ar pastāstīšanu, ko nozīmē "negrib strādāt", un ko nozīmē funkcija parastā htmlā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Ieteikumi būtu sākt ar sakarīgāku topika nosaukuma izdomāšanu. Un arī ar pastāstīšanu, ko nozīmē "negrib strādāt", un ko nozīmē funkcija parastā htmlā. function tatata (){ echo "<option value=\"viens\">viens</option>"; $sql = mssql_connect ("SERVER", DB_USER, DB_PASSWORD) or die ("Could not connect to database: ".mssql_get_last_message()); mssql_select_db("baze1",$sql); $result = mssql_query("SELECT lauks1,lauks2 FROM View"); while ($iekl = mssql_fetch_object($result)){ echo "<option value=\"$iekl->lauks1\">".substr($iekl->lauks2,0,25)."</option>"; } mssql_close($sql); } ?> nu lūk f-ja.. parastā htmlā to iekļaut no problems, resp <? function tatata();?> bet kā to izdarīt iekš php? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 Tieši tāpat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haardys Posted June 8, 2009 Author Report Share Posted June 8, 2009 Tieši tāpat? nu nestrādā! :( nezinu, varbūt iekavās vai kā?! $cOutput .= ' <tr> <td style="text-align: right;">Lauks:</td> <td style="text-align: left;"> <select name="Lauks"> papapa (); </select></td> </tr>'; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Tāpat kā jebkuru mainīgo. $var = 'My '.function().' text.'; P.S. Lieto Edited June 8, 2009 by marcis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 nesaprotu kur rodas tadi :D tiesam, veci tak pirms raksti šeit, no sākuma pārbaudi vai nevari uziet info, teiksim es parasti daru šādi 1. mani interesē funkcijas 2. www.php.net/function 3. opā atradu komentāru kā to darīt 1. mani interesē masīvi 2. www.php.net/array 3. opā atradu kā to darīt.. echo "<html><head>".mans_head_func()."</head><body>".mans_lapas_func()."</body></html>"; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts