Jump to content
php.lv forumi

haardys

Reģistrētie lietotāji
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

haardys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gribu uztaisīt savai web lapai iespēju saglabāt to *.pdf formātā. Bet cik izmeklējos, tad neko dižu neatradu. Varbūt kāds ir saskāries ar ko līdzīgu un var ko ieteikt!
  2. Ar to saskāros nedaudz iepriekš! :)
  3. atradu problēmu. to barcode vērtību (manā gadījumā sastāv no 8 cipariem), vajag pārvērst par simboliem, no kuriem tiek uzzīmēts barcode. Ja zīmē no tiem 8 cipariem, tad lasītājs nesaprot un nevar nolasīt barcode. Nu kaut kā tā! :)
  4. Beidzot viss izdevās! Bet tagad atkal ir problēma ar svītrkoda nolasīšanu - svītrkods uzģenerēts, bet nevar nolasīt. Liekas, ka problēma ar fontu (?), jo to pašu kombināciju uzģenerējot kādā online barcode ģenerētājā, tad šie attēli atškiras.. bet fonts itkā viens un tas pats!
  5. Tieši kā padot tos datus f-jai! Pie datu bāzes datiem tieku, bet tālāk nesanāk.. Respektīvi uzģenerētais attēls netiek atrādīts!
  6. class CaptchaSecurityImages { var $font = 'EAN-13.TTF'; function generateCode($characters) { /* list all possible characters, similar looking characters and vowels have been removed */ //$possible = '0123456789'; $code = '123456789'; //$i = 0; //while ($i < $characters) { // $code .= substr($possible, mt_rand(0, strlen($possible)-1), 1); // $i++; //} return $code; } function CaptchaSecurityImages($width='120',$height='40',$characters='13') { $code = $this->generateCode($characters); /* font size will be 75% of the image height */ $font_size = $height * 0.75; $image = @imagecreate($width, $height) or die('Cannot initialize new GD image stream'); /* set the colours */ $background_color = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255); $text_color = imagecolorallocate($image, 20, 40, 100); // $noise_color = imagecolorallocate($image, 100, 120, 180); /* create textbox and add text */ $textbox = imagettfbbox($font_size, 0, $this->font, $code) or die('Error in imagettfbbox function'); $x = ($width - $textbox[4])/2; $y = ($height - $textbox[5])/2; imagettftext($image, $font_size, 0, $x, $y, $text_color, $this->font , $code) or die('Error in imagettftext function'); /* output captcha image to browser */ header('Content-Type: image/jpeg'); imagejpeg($image); imagedestroy($image); $_SESSION['security_code'] = $code; } } $captcha = new CaptchaSecurityImages($width,$height,$characters); Viss būtu ok, itkā bracode izveido ar vērtību, kādu nodefinēju mainīgajam $code. Bet man vajadzētu, ka to $code vērtība tiktu ņemta no datu bāzēs.
  7. Paldies, Briedi, laba ideja. A varbūt ir kāds koda paraugs šim variantam?
  8. Nepieciešams webā pulbiskot svītrkodus. It kā nokačāju fontu EAN-13, bet īsti nestrādā. Tad jautājums - to fontu vajag definēt caur CSS vai vabūt JS? Un cik liela iespējamība, ka kādam uz kompja netiks atrādīts šis fonts?
  9. haardys

    Calculate

    Nepieciešama tāda fīča - input laukā ievada skaitli, konkrēti preces cenu, un tur pat blakus uzreiz izrēķina preces cenu ar PVN. Man tas viss izdodas tikai ar sumbit palīdzību, bet būtu idāli, ja jau uzreiz tiktu izrēķināts, lai nebūtu jāspiež submit!
  10. Ir tā, ka stilos definēts ir font-family : Arial. Tiklīdz izdzēšu šo rindu, viss atrādās ok.
  11. Ir tā, ka uz IE rāda tos klucīšus, bet Firefoxā viss ir oki doki!
  12. Kāds var palīdzēt pie problēmas, ka web lapā neatrādās ķīniešu hireoglifi (big5) ? Šo hireoglifu vietā rādas vienkārši kvadrātiņi..
  13. Kādam ir bijusi saskare adwords.google.com? Ir vēlme, lai meklējot manu web lapu iekš google, parādās līdzīgi, kā piemēram googlējot "Nemo" - parādās karte, kontakti utt.. Paldies.
×
×
  • Create New...