CooLynX Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 Gribēju informēt, ka laacz uzkodēja nelielu lapiņu kurā varēs ievietot normālu PHP kodu, kas tiks attēlots sakarīgākā veidā nekā tas ir šobrīd forumā. http://Paste.PHP.lv Ieteikumus, bugus droši izsakam tepat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K|NG Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 nu a kā tur tagad var atrast to manu kodu? tikai ja zin adress tipa http://paste.php.lv/15 ? a citi nevar uzmest aci? nava sarakstiņa... masveida glabātuve, bez sistēmas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLynX Posted May 23, 2003 Author Report Share Posted May 23, 2003 It kā jau buutu labi ievietot arii listi ar peedeejiem n iepleestiem koda gabaliem, bet varbuut ne visi gribees, lai tas taa buutu. protams, ka tur nav nekas sleepjams un jebkuru postu var atrast, ja grib. katraa gadiijumaa taa nebija domaata kaa PHP kodu liste, bet gan pagaidu PHP kodu glabaatuve. Ljoti ceru, ka kaut kad izveidosim arii normaalu lapu kuraa buus nopubliceeti pilnveertiigi skripti zem kuriem varees ievietot komentaarus utt. bet shajaa paste.php.lv es domaaju, ka vajadzees veel vienu pogu ielikt - nonjemt numeraciju. bet nu tas bik veelaak. laacz shobriid nav uz vietas - jau atpuushas, kaa nekaa piektdienas vakars ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM-Y Posted May 23, 2003 Report Share Posted May 23, 2003 es domaaju, ka no saaakuma visi baigi testeesies uz dzis sviestu... ieraxtiiju tos cipareljus un atklaaju, ka tikai 4 ir kaut kaadi kodi no 29, jo paarrejie ir tjip <code><font color="#000000"> <font color="#0000CC"><? </font><font color="#006600">echo </font><font color="#CC0000">"hello world"</font><font color="#006600">; </font><font color="#0000CC">?> </font> </font> </code> Link to comment Share on other sites More sharing options...
raymo Posted May 24, 2003 Report Share Posted May 24, 2003 Nu ta tjipa kaa tur buus ? Ir gaidaams kaads apdeitux shai vienkaarshai lapelai? Tjip lai vareetu rexdzeet kautkaadu saraxtinju ar visiem posteetaajiem un kaadu gabalinju no apraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little_Hacker Posted May 24, 2003 Report Share Posted May 24, 2003 Nee nee nee raymo.. te ir biki savadaak domaats. Tjipo tas ir taa.. es ieposteeju kaadu savu kodu, tad iedodu kaadam citam PHP maasterim lai vinsh paarbauda.. tas tikai taapeec, lai neebuutu jaafluudo chatos, jaapostee emaili utt.. un sheit arii kods smuki iekraasojas.. Laikam jau neskaidri izteicos :) Siikaaka infa CooLynX lapaa Pods.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
maar Posted May 25, 2003 Report Share Posted May 25, 2003 Siikaaka infa CooLynX lapaa Pods.lv a man tur bans :( nezkapec? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
raymo Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 Nee nee nee raymo.. te ir biki savadaak domaats. Tjipo tas ir taa.. es ieposteeju kaadu savu kodu, tad iedodu kaadam citam PHP maasterim lai vinsh paarbauda.. tas tikai taapeec, lai neebuutu jaafluudo chatos, jaapostee emaili utt.. un sheit arii kods smuki iekraasojas.. Laikam jau neskaidri izteicos :) Siikaaka infa CooLynX lapaa Pods.lv nu jaa... tas prieksh manis ir kautkas tikpat jauns kaa pats PHP :) Zheel tikai ka nevar taa panjemt un nokopeet jo kopeejas liidzi taas rindinju numeri un jaadzeesh pavienam nost lai paarseetos normaali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raymo Posted May 26, 2003 Report Share Posted May 26, 2003 Nee nee nee raymo.. te ir biki savadaak domaats. Tjipo tas ir taa.. es ieposteeju kaadu savu kodu, tad iedodu kaadam citam PHP maasterim lai vinsh paarbauda.. tas tikai taapeec, lai neebuutu jaafluudo chatos, jaapostee emaili utt.. un sheit arii kods smuki iekraasojas.. Laikam jau neskaidri izteicos :) Siikaaka infa CooLynX lapaa Pods.lv nu jaa... tas prieksh manis ir kautkas tikpat jauns kaa pats PHP :) Zheel tikai ka nevar taa panjemt un nokopeet jo kopeejas liidzi taas rindinju numeri un jaadzeesh pavienam nost lai paarseetos normaali. Aa nee sorry viss normaali. Tagad jau ir klaat sleept/raadiit numeraaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smejmoon Posted May 27, 2003 Report Share Posted May 27, 2003 skriptiem, kas garāki par 2 rindiņam otrajā rindiņā parādās gļuks. lietoju IE 5.0 .. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
laacz Posted May 27, 2003 Report Share Posted May 27, 2003 lietoju IE 5.0 .. ;-) Lieto ko citu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smejmoon Posted May 27, 2003 Report Share Posted May 27, 2003 argh .. kā Tu mani mēdz besīt .. ķipa ja lapa iekš to IE50 izskatās gļukaina, tad to ir taisījis laacis? Nē nu protams, Tu varēji nezināt, ka mums jau mēnesi nav sistēmas administratora, tapēc neviens man neinstalē programmas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLynX Posted May 27, 2003 Author Report Share Posted May 27, 2003 Njaa, bet, kas interesanti, ka tieshi #2 ir atliecies. visi citi ir ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooLynX Posted May 27, 2003 Author Report Share Posted May 27, 2003 Karoche probleema ir ieksh klases .num font-size:10pt .num, .code { font-size: 10pt; } izdzeeshot sho font size viss notiek. vai arii nodefineejot nevis pt, bet px teiksim. eezeliitis par shiim lietaam ir citaas domaas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
K|NG Posted May 27, 2003 Report Share Posted May 27, 2003 izrrādās te bildes var pat likt nu: Bilde ar Putnu: paste.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts