rudzis Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Vajag lai kokreetaa vietaa lapaa paraadiitu sarakstu ar tiem failiem, kuri ir tai pashaa direktorijaa. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 UN PAMEKLĒT? tai pašā manuālī if ($handle=opendir('/path/to/files')) { echo "Directory handle: $handle\n"; echo "Files:\n"; /* This is the correct way to loop over the directory. */ while (false !== ($file = readdir($handle))) { echo "$file\n"; } /* This is the WRONG way to loop over the directory. */ while ($file = readdir($handle)) { echo "$file\n"; } closedir($handle); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumpels Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 (edited) piebildishu lai nebutu jamocas ka /path/to/files jaaizstaj ar ./ un uzradis to pashu direktoriju vai / uzradis root diru ja nebus ieslegts safe mode isteniba rakstot UTF-8 kodejuma vari izmantot ari latviešu burtus un uzrakstot prastu funkciju ar explode vari panakt lai nerada paplashinajumu vai kadus konkretus failus, piemeram, .doc un ieksha atrodas fails Manas māmiņas dokumentu mapīte.doc, izvadot nerada palashinajumu .doc bet verot valja parkode ascii formata lai nebutu probu, kaut gan pedejie brauzeri ari sapratis atvert failu http://www.kautkadalapa.lv/manas%20māmiņ...%20mapīte.doc/ ljoti noder ja esi veidojis kadam lapu un shamie velejushies lai butu dokumentu sadalja kura iemet failu whatever un paraditos nosaukums kuru bus ierakstijushi forma Edited July 27, 2004 by rumpels Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 <?php foreach (glob("*") as $filename) { echo "$filename<br />"; } ?> http://lv.php.net/manual/en/function.glob.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogin Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 dirlisting.php <?php $dir=@opendir("./"); while($file=@readdir($dir)){ if ($file!="." && $file!=".." && $file!="dirlisting.php") { if (!is_dir($file)) { print "<a href=\"$file\">$file</a><br/>"; } } } ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Es, protams, neko sliktu negribu teikt, bet kāpēc jāatbild uz vairāk kā gadu vecām tēmām, uz kurām ir jau atbildēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 bet man noderēja, ne jaunais posts, bet norāde uz glob() f-ju -nezināju par tādu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Tā jau arī citos topikos laiku pa laikam uzradās ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogin Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Es, protams, neko sliktu negribu teikt, bet kāpēc jāatbild uz vairāk kā gadu vecām tēmām, uz kurām ir jau atbildēts?Nu mana doma tāda - kāpēc nepielikt savas, lai arī ne pārāk gudrās idejas. Iespējams, ka kāds cits meklējot kaut ko forumā gūs no tā vairāk.Es uzskatu, ka labāk ir papildināt esošos pavedienus, nevis taisīt jaunus. Un reizēm aktualizēt bieži lietojamas tēmas arī nenāk pa sliktu. Bubu, tava liste ar saitēm, kuras jāapskata pirms jauna pavediena veidošanas, ir tiešām jauka un ļoti noderīga, bet ne ideāla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Šai pasaulē nekas nav ideāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts