Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Nē! Nevajag minēt, bet gan vajag izlasīt dokumentāciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 NU pasaki kā uzrakstīt!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 NU izlasi dokumentāciju!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 NU izlasi dokumentāciju!!!!!! NEKĀ ES TUR LABU NEUZINĀJU!!!!!!!ja tev grūti pateikt kā pierakstīt tad viss ar tevi sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Nekliedz. Tas nav pieklājīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Ko tu dari tas tiešām nav pieklājīģi!!! Pateiktu kā uzrakstīt un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Es ļoti pieklājīgi Tev saku, ka šī vieta nav, lai kāds Tavā vietā darītu Tavu darbu, bet gan, lai palīdzētu Tev Tavā darbā, ja saprotami paskaidro savu problēmu un ja šī problēma šķiet palīdzēšanas vērta. Redzi, ja nebūtu šaubu, ka Tu arī kaut ko saproti vai vēlies saprast par to kā darbojas šis konkrētais skripts, tad Tev jau pirmajās minūtēs būtu atbildējuši. Tu pat necenties iedziļināties. Tikai kliedz "man neiet, uzrakstiet"! Šādi vari kliegt uz tiem, kas Tev šo skriptu iedeva. Ja gribi mācīties, tad sāc lasīt dokumentāciju, pamācības, kuras ir pieejamas biezā slānī, un daudzās pieejamās grāmatas, piemēram šo (ISBN-10: 0-596-00543-1). Ja negribi mācīties, tad konkrēti par CounterStrike - ļoti lielisks resurss ir www.gign.lv Varbūt, ka esi uzņēmies pārāk sarežģītu projektu savām zināšanām? Iespējams, ka vispirms vajadzētu izveidot kaut ko vienkāršāku - tādu, kurā pats saproti kas, kāpēc un kādā veidā notiek? [edit]238253. rindiņa ir jāizlabo. Datuma formāts ir %Y.%m.%d P.S. Ar šo es savu dalību šajā tēmā beidzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 (edited) 253 Nav tādas kolonas.. ŠĀDI sanāk?: $result = mysql_query("SELECT * FROM `amx_amxadmins` WHERE `nickname` = 'slot_user'"); if (mysql_num_rows($result) >0) { while($arr = mysql_fetch_array($result)) { echo '<tr><td>'.$arr['id'].'</td><td>'.$arr['username'].'date("j.m.Y H:i",$arr['expire']);'</td></tr>'; Edited April 17, 2009 by sacejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 aleksej nu? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 nebūs. echo 'a'.$foo.'b'; vai echo 'a',$foo,'b'; nevis echo 'a'.$foo;'b'; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Nav bez vajadzības jācitē Nu tad kā man tieši kodu uzrakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasisppr Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 echo '.....</td><td>'.$arr['username'].'date("j.m.Y H:i",$arr['expire']);'</td></tr>'; nedaudz vienkāršosim echo '...a'.$x.'$d;'b'; //kur $d ir tas rezultats, ko dod date("j.m.Y H:i",$arr['expire']) Un tagad tā vērīgi paskaties uz to echo rindinju un to ko tev teica v3rb0, ka mainigos un tekstu apvieno 2 veidos. echo 'a'.$x.'b'; //vai echo 'a',$x,'b'; Varbūt tas palīdzēs ieraudzīt tās 2 vietas, kur esi kļūdījies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 $result = mysql_query("SELECT * FROM `amx_amxadmins` WHERE `nickname` = 'slot_user'");if (mysql_num_rows($result) >0) { while($arr = mysql_fetch_array($result)) { echo '<tr><td>',$arr['id'],'</td><td>',$arr['username'],'date("j,m,Y H:i",$arr['expire'])'</td></tr>'; šitā?Pliz help jau 3 dienu ar šo sūdu mocos :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted April 17, 2009 Report Share Posted April 17, 2009 Tu nevis mocies, bet gan truli gaidi kamēr kāds cits to izdarīs tavā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 17, 2009 Author Report Share Posted April 17, 2009 Tu nevis mocies, bet gan truli gaidi kamēr kāds cits to izdarīs tavā vietā. jā anonim es tiešam gaidu lai kāds izdara manā vietā..bet es tiešam daru arī sēžu pie PC skatos lozņāju,spamoju un t.t. Gribētu tev paprasīt vari man to kodu pārtaisīt lai ietu viss okey? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts