Boots Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Sveiki. Man būtu vajadzīgs latv. val. kalendāra skriptiņš, bilžu komentēšanas skriptiņš un bilžu vērtēšanas skriptiņš. Un, ja man piemēram ir 200 bildes, kā man divi pēdējie skripti japievieno, lai tā iespēja būtu pie katras bildes. Paldies, ja kāds varēs palīdzēt. Un cerams, ka jautājums ir saprotams. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillerBean Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 a) visu var sameklēt un pielāgot, bet tad vien būs jāpalieto tante Google. b) var speciāli uzrakstīt.. bet mūsdienās cilvēki vairs par velti īpaši nestrādā :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Par kalendaru google pamekle tad nem tulkotāju un ej tulkot :) Par foto nezinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaziks52 Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 vēl sagribēsi ielogošanās skriptiņu, reģistrācijas skriptiņu, meilu sūtīšanas skriptiņu .... tad jau uzreiz paprasi lai tev visu webu uzkodē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boots Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 vēl sagribēsi ielogošanās skriptiņu, reģistrācijas skriptiņu, meilu sūtīšanas skriptiņu .... tad jau uzreiz paprasi lai tev visu webu uzkodē Ja nezini atbildi, tad neatbildi. Manuprat uzrakstiju, ka vajag konkretas lietas nevis to to to to un vel to un tad vel ari to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 manuprāt tu nesaprati ka tev neviens nerakstīs tavas prasītās lietas , vai nu raksti pats un prasi kas nesanaak vai arii nebļausties ... un ir pilns internets kur to visu var atrast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boots Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 manuprāt tu nesaprati ka tev neviens nerakstīs tavas prasītās lietas , vai nu raksti pats un prasi kas nesanaak vai arii nebļausties ...un ir pilns internets kur to visu var atrast Nafig tad te vispar ir tada sadaļa iesācejiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Sadaļa ir tādēļ, lai palīdzētu koda rakstīšanā/pielāgošanā, nevis lai Tavā vietā šo kodu rakstītu/pielāgotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Man būtu vajadzīgs... Trāpīji neīstajā sadaļā... Atrodi "Darbs" un postē tur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts