KneW Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Sveiki.. Visur esmu izmeklejis bet nekur neatradu, atradu sho ceru ka te ko uzinashu.. Man vajaga dazas pamacibas un dazus ieteikumus pruieksh php lapeless. Saksksim.. PHP Script/Pamacibas 1. Vajaga pamacibu ka sataisiit registreshanos un ielagoshanos.. Man ir probleema ka kaads registrejas manaa lapele bet ielagoties nevar jo rada ka pw/login neparzeiz.. (Tas ir kads bugs moska) 2. Ir vajadziga pamaciiba ka uzstadiit Script kas uzrada kas ir Online.. (Pashu script man arii vajaga) 3. Pamaciibu ka uzstada Gaming CUP Scriptu.. Pats script TTTEEEE 4. Ka uzstadit Video sadalu.??? Ieteikumi. Karoce iesakiet luudzu ko tadu kas piiesaistiitu cilekus mana majaslapa, paslaik ir tik Klana webs.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 KneW -> sac ar to ka izlasi shii foruma noteikumus !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KneW Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Esmu izlasijis mulkiiti!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Esmu izlasijis mulkiiti!!! Esi parliecinaats?? un pashu pirmo rindkopu arii ? Sho: "Pirms uzdot jautājumu, pārliecinieties, ka tas nav jau atbildēts. Tam ir vairākas metodes. Pati galvenā no tām ir meklēšana. Gan jau ka kāds ir uzdevis šādu jautājumu. " ? --- Tavi uzdotie jautajumi Sheit tiek cilatai ar apskauzamu regularitaati !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KneW Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 LOL ;D Paradii tad kau 1 no shiem ;DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Lūdzu: http://php.lv/f/index.php?showtopic=12432&...%C4%93%C5%A1an* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KneW Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Es izmantoju 6 versiju PHP nevis 5 :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Un ko tas maina? Koda būtību tas nemaina. Sliktākajā gadījumā tik nelielas sintaktiskas atšķirības. Un kurš pie pilna prāta lieto nestabilu un negatavu php versiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 (edited) Kārtējais kaunterstraikeris un jaunās LV izglītības produkta demonsrētājs dzīvē! :E Edited March 28, 2009 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted March 29, 2009 Report Share Posted March 29, 2009 Jāizbeidz tak vienreiz tas viss varbūt kāds to cs māniju piebremzēs ,priekš cs ir daudz citu forumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts