spynode Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Kādu softu jūs ieteiktu MySQL db bakapošanai. Tādu, kura zolīdi saglabā LV simbolus, jo man gadijās bakapot db un bakap failā viss LV kodējums bija pazudis. Attiecīgi atkal restorojot db LV kodējums tā ari neparādijās. SQLyog man neder, jo viņš man nezināmu iemeslu dēļ tieši tai bāzei negrib slēgties klāt, kautgan pie localhost db viņš slēdzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 Nekas no šitā neder? http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/Backup.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonz Posted July 11, 2004 Report Share Posted July 11, 2004 es izmantoju phpMyAdmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 (edited) SELECT INTO OUT/DUMPFILE ... MySQL directorija>bin>mysqldump Edited July 12, 2004 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 vo vo, Venom jau pareizi teica: mysqldump, eksportē datus tieši tādus, kādi tev tur iekšā arī ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 /me izmanto arī šādu te variantu iekš *.bat, kas savukārt uzlikts uz Task Shedulera: start d:\venom\winrar\winrar U -ag -afrar -ibck -inul -m5 -r -rr10p -ag d:\BackUp\full\ Z:\mysql\data exit Palaiž WinRaru, kas noarhivē visu mysql\data direktoriju (tur atrodas db failu veidā) iekš *.rar ar'hiva ar nosukumu tekošaisgadsmēnesisdatumsstundaminūtesekunde.rar ar labāko kopresiju un uzliek 10% recovery record. Viss izpildās backgroundā un nebļaustās ja kāda tabula ir nepiiejama kā filestreams. un jau uz paša šedulera var salikt dažādus izsaukumus (kad dators netiek lietots n minūtes, ik reizi n dienās/nedēļās, startējot kompi utml, turklāt šie rules var būt vairāki) pirms šitā te pasākuma var arī palaist mysqldumpu, kas nodampos vajadzīgos attiecīgajā direktorijā un tad jau var tos failus savukārt noarhivēt un nodzēst pēc sevis (winrar -df switchs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spynode Posted July 12, 2004 Author Report Share Posted July 12, 2004 nu dump derētu tika gadījumā, ja ir piekļjuve pašam serverim, bet manā gadījumā serveris atrodas man nepieejamā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted July 12, 2004 Report Share Posted July 12, 2004 nu dump derētu tika gadījumā, ja ir piekļjuve pašam serverim, bet manā gadījumā serveris atrodas man nepieejamā vietā. Ja štota ņepoņil! :) Kā tad tu gribi nobekupot datus, ja tev nav piekļuves serverim??? Ja tu domā to, ka mysqldump darbojas tikai ar localhost, tad gan tu maldies. Uzraksti mysqldump --help un pasties, ko nozīmē -h prametrs! (ar -h var norādīt hosta vārdu, kam slēgties klāt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonz Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 (edited) nu dump derētu tika gadījumā, ja ir piekļjuve pašam serverim, bet manā gadījumā serveris atrodas man nepieejamā vietā. Ja štota ņepoņil! :) Kā tad tu gribi nobekupot datus, ja tev nav piekļuves serverim??? Ja tu domā to, ka mysqldump darbojas tikai ar localhost, tad gan tu maldies. Uzraksti mysqldump --help un pasties, ko nozīmē -h prametrs! (ar -h var norādīt hosta vārdu, kam slēgties klāt) /me saprast, ka cilveekam MySQL ir atljautas konekcijas tikai no localhost (t.i. pashas servera kastes), savukaart uz shii servera nav shell pieejas. Edited July 13, 2004 by neonz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 (edited) (posts nogļukoja) Edited July 13, 2004 by Venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 13, 2004 Report Share Posted July 13, 2004 (laikam jau esmu postējis) http://venom.venta.lv/ven.mysql.zip sk. klases funkciju dump(), tās pielietojumu - sample.php ap 39 rindiņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts